dimecres, 28 de gener del 2009

El Sitges no aguanta i cau golejat a Tenerife

Mal partit el que va realitzar el CP Sitges Arian en la seva visita a la pista del Cemex Tenerife, els homes de Xavi Navarrete van anar a remolc dels locals durant tot el partit estan dintre del partit fins al principi de la segona part quan amb els canaris guanyant per 3-1, l'equip sitgetà es va " desconnectar" del partit per acabar encaixant una golejada.

Els locals, dirigits per Mateo de Ramón van sortir disposats a aconseguir els tres punts de la manera que fos, prova d'aquestes intencions era que ja en el min 4 Lucas Ordoñez posava el 1-0, no era la millor forma de començar un partit però els sitgetans van reaccionar amb tímides ocasions sobre la porteria de Eddy Nicoletti, tot i això, era el Tenerife qui tenia el domini del partit, deixant sense oportunitat de crear perill al Sitges, Jordi Ferrer ampliava diferencies al min 17 que un minut més tard Marçal Montserrat retallava distancies de penal posant el 2-1, la reacció sitgetana era efímera ja que a falta de cinc minuts per arribar al descans, el davanter català Xavi Costa marcava el 3-1 i deixava una victòria parcial pels locals a la mitja part.

La segona meitat començava amb la mateixa dinàmica tal com havia acabat la primera, el Sitges retallant distancies mitjançant Sergio Miras al min 28 i immediatament els canaris al min 31 a través de Jordi Ferrer ampliaven l'avantatge al marcador, a partir d'aqui els homes de Xavi Navarrete van desaparèixer del partit encaixant els darrers tres gols obra de Xavi Costa i Lucas Ordoñez per partida doble completant així un hat-trick i posant el definitiu 7-2 al marcador del Pancho Camurria de Tenerife.Un CP Sitges Arian que sense temps per pensar en aquest " matx" s'ha de concentrar en el següent partit que serà el proper dissabte a les 18:30 contra el Proinosa Igualada.

CEMEX TENERIFE: Eddy Nicoletti(P), Sergio Burgoa, Lucas Ordoñez(3), Ángel Rodriguez i Xavi Costa(2)(inicial) Pere Serrano(P), Jordi Ferrer(1) i Josama Alén(1).
Entrenador: Mateo de Ramón

CP SITGES ARIAN: Jordi Domènech(P), Sebas Moreno, Marçal Montserrat(1), Albert Riba i Sergio Miras(1)(inicial) Àlex Ribó(P), Oriol Pena, David Renom, Albert Soteras i Albert Martí.
Entrenador: Xavi Navarrete

Gols: Min 4 1-0 Lucas Ordoñez/ Min 17 2-0 Josama Alén/ Min 18 2-1 Marçal Montserrat/ Min 20 3-1 Xavi Costa/ Min 28 3-2 Sergio Miras/ Min 31 4-2 Jordi Ferrer/ Min 38 5-2 Xavi Costa/ Min 41 Lucas Ordoñez 6-2/ Min 43 Lucas Ordoñez 7-2

Àrbitres: Gómez i Molina, de la territorial catalana, van mostrar targeta blava acumulativa a Xavi Costa per part del Cemex Tenerife i a Sebas Moreno per part del CP Sitges.

Incidències: Un pavelló Pancho Camurria de Santa Cruz de Tenerife amb una entrada normal, bona part dels presents eren aficionats del CP Sitges que com cada partit acompanyen al CP Sitges allà on sigui.