diumenge, 1 de febrer del 2009

AMB EL CAP BEN ALT

Després de veure el resultat del partit del CP Sitges Arian enfront el Proinosa Igualada, qualsevol aficionat a aquest esport arriba a la conclusió de que sort i justícia són dos termes que mai volen fer acte de presencia a Pins Vens. Tot aquesta simbologia ve donada perquè l’Igualada es va endur una injusta victòria del coliseu sitgetà per un ajustat 2-3 davant un Sitges que no mereixia de cap de les maneres una derrota ja que durant els 50 minuts l’equip de Xavi Navarrete va plantar cara a un Proinosa Igualada que va realitzar una excel·lent primera part però que en la segona es va desinflar, però que va exercir d’equip gran quan en el darrer minut del partit una jugada col·lectiva entre Jordi Creus i Edu Fernandez va permetre a aquest últim marcar el definitiu 2-3 i emmudir la parròquia local i injustament deixar fora de combat als locals.

El “ matx” en els seus inicis donava a entendre que veuríem el mateix de sempre, un joc especulatiu per part de tots dos equips i esperant a que el rival donés el primer pas, de mica en mica els visitants anaven de més a menys en el domini del joc encara que els locals aguantaven, l’Igualada cada vegada augmentava el seu domini sobretot dirigits per un gran Marc Navarro, que de llarg va ser un dels millors del seu equip, precisament quan el joc de l’Igualada es consolidava va arribar una falta que podria haver canviat el signe del partit ja que Ton Baliu fa una obstrucció a Marçal Montserrat i els arbitres, tot s’ha de dir que amb molts dubtes, li mostren la blava directa al jove davanter igualadí i per tant falta directa que el capità del Sitges no aconsegueix introduir a la porteria d’Albert Balagué, i el que fa el joc intens que al rebot d’aquesta falta el conjunt de la capital de l’Anoia crea un contraatac on Pelicano no perdona i col·loca el 0-1 en el marcador i aquí no acabava la pel·lícula ja que a la següent jugada un potent xut de Marc Navarro es cola a la porteria d’Alex Ribó i fent que els homes dirigits per Joan Carles ampliessin el seu avantatge i deixessin als jugadors sitgetans una mica tocats però no enfonsat, amb aquesta dinàmica el Sitges va continuar creant joc i ocasions a la porteria visitant per tal d’intentar retallar distancies abans d’arribar al descans i així va ser perquè en un últim contraatac, faltant 6 segons un dos contra un entre Sebas Moreno i David Renom, acaba amb una assistència d’aquest últim al de Sant Sadurní per marcar el 1-2 en l’últim segon i posant al seu equip merescudament dintre del partit.
Aquest bon final de primera part es va traslladar a l’inici de la segona amb un CP Sitges Arian que poc a poc pressionava els visitants i contínuament amb ràpids contraatacs no deixava realitzar cap mena de joc, fruit d’aquesta intensitat al min 31 arribava el millor gol del partit obra novament de Sebas Moreno que per darrere de la porteria aixecava la pilota i a l’aire realitzava un excel·lent toc que el porter visitant no va tenir temps per poder evitar el segon gol sitgetà, quan millor estava jugant el Sitges i quan el seu millor jugador en el partit, Sebas Moreno, realitzava una actuació d’aquelles per recordar, els arbitres es van encarregar de talar aquesta situació quan en un frec a frec entre Sebas Moreno i Marc Navarro, el sr Delfa mostra la targeta blava directa al jugador local, en part li mostra per tal de rectificar l’error que havia fet a la primera part en l’expulsió temporal de Ton Baliu, Edu Fernández procedia a llançar la falta directa però no va aconseguir materialitzar-la ja que la va enviar al pal de la porteria d’Àlex Ribó que en el seu debut aquesta temporada a casa va causar una gran impressió, la seva actuació res a dir, ahir va quedar clar que qualsevol dels dos porters del CP Sitges esta preparat per jugar qualsevol partit.
El partit enfilava els últims cinc minuts on veient la dinàmica qualsevol dels dos equips podria marcar, però desgraciadament pels interessos del Sitges va ser l’Igualada mitjançant una gran jugada col·lectiva, on Jordi Creus li fa una gran assistència a Edu Fernández perquè aquest col·loques el 2-3 definitiu, el Sitges fins a l’últim moment va tenir ocasions per empatar i la més clara una de l’Albert Riba que en una gran jugada individual col·loca un gran xut que un miraculós Balagué treu amb una mà evitant un gol en els darrers 15 segons que tothom ja cantava a Pins Vens, posteriorment el “ matx” va arribar a la seva conclusió amb els 3 punts volant a Igualada de manera injusta.

Un CP Sitges Arian que la setmana que ve jugarà el derbi comarcal a la pista del CP Vilanova l’Ull Blau, el partit començarà a les 20:00h al Pavelló de la Plaça de les Casernes de la capital del Garraf.

CP Sitges Arian: Àlex Ribó(P), Sebas Moreno(2), Marçal Montserrat, Sergio Miras i Albert Riba(inicial) Jordi Domènech(P), Oriol Pena, David Renom, Albert Martí i Albert Soteras. Entrenador: Xavi Navarrete

Proinosa Igualada
: Albert Balagué(P), David Busquets, Marc Navarro(1), Jordi Creus i Edu Fernández(1)(inicial) Lluis Tomás(P), Raül Pelicano(1), Ton Baliu i Marc Muntané. Entrenador: Joan Carles Colás

Gols: Min 11: 0-1 Raül Pelicano/ Min 12: 0-2 Marc Navarro/ Min 25: Sebas Moreno 1-2/ Min 31: 2-2 Sebas Moreno/ Min 49: 2-3 Edu Fernández

Àrbitres: Delfa i Rubio, regulars, en totes les decisions que van prendre van perjudicar d’alguna manera innecessariament a tots dos equips, han mostrat targeta blava directa a Ton Baliu per part de l’Igualada i blava directa a Sebas Moreno i acumulativa a Marçal Montserrat per part del CP Sitges.

Incidències: Un pavelló de Pins Vens amb una bona entrada i on destaca la nombrosa afició arribada desde la capital de l’Anoia, encara que en cap moment aquesta presencia no va aconseguir silenciar l’afició sitgetana que una vegada més es va quedar a un pas d’aconseguir veure una victòria del seu equip, però que igualment va acomiadar l’equip amb una gran ocasió.