diumenge, 4 de gener del 2009

FA MAL AQUESTA DERROTA

Duríssima derrota la que va patir el CP Sitges en la seva visita a la pista del CH Lloret, els sitgetans van caure per un clar 7-2 tot i que durant bona part de la primera part van anant guanyant per 0-2.

Els homes de Xavi Navarrete començaven el “ matx” de la millor manera ja que en els primers 10 minuts, Albert Riba marcava dos grans gols que encaminaven el partit de cara al Sitges, tots els presents al pavelló Municipal de Lloret de Mar pensaven que els 3 punts s’anirien cap a Sitges però la cosa no va acabar anant per aquí ja que abans del descans el davanter local Víctor Crespo rematava un afortunat rebuig a l’àrea introduint la bola en la porteria sitgetana i en la següent novament el Lloret empatava el partit mitjançant un enverinat “ xut” de Jose Martos que es colava a la porteria de Jordi Domènech després de rebotar en la defensa sitgetana, en fi s’arribava a la mitja part havent deixat escapar un gran avantatge també per culpa de l’oportunisme dels locals.

La segona part es suposava que els visitants tornarien a controlar el partit però no va ser així, no perquè els homes d’Ivan Tibau despleguessin un millor joc sinó perquè de les grans ocasions disposades per part local, aquests van ser 100% efectius i en canvi els sitgetans llastimosament no van encertar el gol en les grans ocasions disposades(1 penal i una falta directa) fruit d’aquesta mala dinàmica va arribar el 3-2 obra de Xavi Lladó, que per cert un penal inexistent però que no justifica el resultat, i el 4-2 de Carlos Cortijo, a partir d’aquest moment els sitgetans van desaparèixer del partit i no van saber redreçar la situació i fruit d’aquesta impotència van encaixar els 3 gols posteriors obra de Cortijo, Lladó i Casalí. Una derrota que fa mal no pel resultat sinó més per la manera, el més preocupant es que els sitgetans després de encaixar el 4-2 no van saber reaccionar, però també alhora es comprensible ja que la impotència de veure com després de dominar el partit en un instant canvi la “ truita” aleshores deixa al conjunt bastant tocat, els jugadors sitgetans ho van seguir intentant però el cansament i la desesperació no van deixar fer res més.

Els jugadors començaran dema dilluns a preparar el proper partit contra el CE Noia Freixenet el dissabte 10 de Gener a les 18:30 i arbitrat pels srs Delfa i Gómez.

CH Lloret: Ferran Serra(P), Jordi Rodriguez, Carlos Cortijo(2), Xavi Lladó(2) i Quim Casalí(1)(inicial) Oriol Perarnau(P), Víctor Crespo(1), Josep Martos(1), Marc Tibau i Albert Torra. Entrenador: MARC TIBAU

CP Sitges Arian: Jordi Domènech(P), Albert Riba(2), Sebas Moreno, Sergio Miras i Oriol Pena(inicial) Àlex Ribó(P), David Renom, Albert Soteras, Marc Soler i Albert Martí. Entrenador: XAVI NAVARRETE

Àrbitres: Ribó i De la Hera, han ajudat a revifar al Lloret en el sentit de que han senyalitzat fins a 3 penals i una falta directa i també no han tallat en el moment adequat l’excessiva contundència física que utilitzaven els lloretencs.
Han ensenyat targeta blava acumulativa a Albert Riba i Oriol Pena pel Sitges i pel Lloret blava directa a Víctor Crespo i Jose Martos i acumulativa a Jordi Rodriguez i Xavi Lladó.

Incidències: Cal destacar que el marcador del pavelló no funcionava, si el control de taula, es per aquest motiu que els mitjans presents han patit algun problema per realitzar la seva feina.
Una bona entrada al Municipal de Lloret de Mar on com sempre hi havia una petita representació sitgetana.