diumenge, 18 de gener del 2009

L'EFECTIVITAT DECIDEIX


Partit igualat el que van disputar el Enrile PAS Alcoi i el CP Sitges Arian, però que desgraciadament els homes de Xavi Navarrete van perdre per 4-1, un resultat que veient com es va desenvolupar el “ matx” enganya molt ja que cap dels dos equips mereixia la victòria.

Un Alcoi que aconseguia els punts gracies a la gran efectivitat en les oportunitats de gol que va tenir, quatre penals a favor dels quals els locals van marcar en tres ocasions demostra que el partit es va decidir a pilota parada i no per cap gran joc dels locals.
La cosa es començava a complicar des de un bon principi ja pels sitgetans quan al min 8 el capità local, Cristian Santiago, inaugurava el marcador després de marcar de penal, no va canviar res aquest gol ja que el partit entrava en una dinàmica que donava a entendre que la cosa podria caure de totes dues bandes en qualsevol moment i així va ser però encara perquè els locals mitjançant un dels tres penals que van marcar posaven el 2-0 al marcador del Francisco Laporta d’Alcoi, amb un Alcoi que amb poc tenia molt el partit arribava a la mitja part.
La segona part, el Sitges sortia amb el convenciment de que la situació es podria capgirar, que el rival no era tan superior com es veia reflectit en el marcador, aquestes esperances es van veure enlairades en part per culpa de la parella arbitral que incomprensiblement va xiular el tercer penal a favor dels locals que novament Cristian Santiago marcava i una mica començava a sentenciar el “ matx” , minuts més tard, faltant cinc per acabar el partit els sitgetans mitjançant Sergio Miras retallaven distancies col·locant el 3-1, però a la següent jugada posterior al gol sitgetà, Cristian Santiago culminava amb un hat-trick un gran partit fent el 4-1, a partir d’aquest moment el partit ja no va tenir més historia i els tres punts es van acabar quedant a Alcoi.

Un CP Sitges Arian que jugara el següent partit a casa, el proper dissabte 24 de Gener a les 18:30 contra el Roncato Pati Vic.


ENRILE PAS ALCOI
: Alvaro Navedo(P), Lluís Rodero, Cristian Santiago(3), Chicho Minuzzi i Diogo La(inicial) Carlos Tarrazó(P), Gerard Illa, Pere Cañellas i Marcelo López(1). Entrenador: Diego Mir


CP SITGES ARIAN: Jordi Domènech(P), Sebas Moreno, David Renom, Sergio Miras(1) i Marçal Montserrat(inicial) Alex Ribó(P), Oriol Pena, Albert Soteras i Albert Martí. Entrenador: Xavi Navarrete


Gols: Min 8 Cristian Santiago 1-0 (P)
Min 16 Marcelo López 2-0 (P)
Min 41 Cristian Santiago 3-0 (P)
Min 45 Sergio Miras 3-1
Min 46 Cristian Santiago 4-1



Àrbitres: López Exposito i Moreno, malament per no dir un altre cosa, l’Alcoi pot haver guanyat el partit per 4-1, però no pot ser que aquests dos senyors xiulin 4 penals en contra el Sitges, en fi es per que algú prengui una decisió perquè sembla que hi ha la sensació que a equips com el Sitges i algun més sembla que estiguin predestinats a baixar a Primera Divisió(citar que això no es una excusa per justificar la trajectòria del CP Sitges a l’OK Lliga),sospitosament tot equips catalans, esperem que tot això siguin nomes sensacions.
Van mostrar targeta vermella acumulativa a Marçal Montserrat per part del CP Sitges i targeta blava acumulativa a Lluís Rodero, Gerard Illa i Cristian Santiago per part de l’Enrile PAS Alcoi.

Incidències
: Un pavelló Francisco Laporta d’Alcoi que presentava una bona entrada i on com sempre hi havia present un grup d’aficionats del Sitges desplaçats per carretera a la localitat alacantina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada