dissabte, 10 de gener del 2009

EL SITGES TIRA D'ORGULL I DE L'ÈPICA

Després de veure el partit del CP Sitges contra el Noia Freixenet es reafirma la idea de que l'hoquei es dels esports més emocionants que pot existir i que mai es pot donar per perdut un partit sinó que li expliquin al Noia, l'equip de la capital del cava al min 30 guanyava per 0-4 i amb un Sitges totalment fora de lloc, però els homes de Xavi Navarrete van treure l'orgull i van posar el que s'ha de tenir per donar la sorpresa i a falta de 30 segons per acabar el "matx" i així empatar un partit que més d'un ja donava per perdut al principi de la segona part.
Aquest espectacular partit començava amb un plantejament ben clar per part del Sitges, el d'anar a per totes, a intentar guanyar un partit en que no tenien res a perdre davant un rival que venia a Pins Vens a especular, els homes de Ferran López sabien perfectament el que venien a fer ben ordenats en defensa i esperar l’ocasió al contraatac o en alguna jugada aïllada i així ho van fer ja que el min 6 Jepi Selva marcava el 0-1, a partir d’aquí començava el rosari de grans ocasions sitgetanes, dos pals consecutius de David Renom i Sebas Moreno demostraven que els locals no tenien cap tipus de respecte al rival que l'equip era capaç de jugar de tu a tu amb el Noia. Durant tota la primera part els visitants també van gaudir de grans ocasions que la bona defensa sitgetana i un immens Jordi Domènech es van encarregar d'aturar, els homes de Xavi Navarrete per la seva banda continuaven disposant de grans ocasions fins a cinc pals en tot el partit amb De Moya batut, van tenir els sitgetans, així arribava la mitja part.

Pitjor impossible els primers minuts de la segona part pels sitgetans en els primers cinc minuts Eloi Mitjans per partida doble i Jordi Esteva marcaven tres gols per col·locar en el marcador de Pins Vens un 0-4 que deixava el partit casi sentenciat, però a partir d'aquest moment els sitgetans sense un esquema clar de joc i amb la moral per terra van tirar del que mai es perd èpica i orgull, al min 35 Marçal Montserrat feia el 1-4 que posava el Sitges pel bon camí, posteriorment al gol local, els visitants van disposar d'una oportunitat d'or per tallar la bona dinàmica sitgetana però el davanter visitant Joan Freixas no va saber materialitzar la falta directa en bona part per la bona intervenció d'en Jordi Domènech, seguia el Sitges creant perill i fruit arribava quan Albert Soteras a la frontal de l’àrea amb un xut que passava per sota el cos del porter visitant De Moya col·locava el 2-4 i posava la por al cos als visitants que veien com un partit que tenien clarament dominat se’ls hi complicava en un vist i no vist aleshores va ser quan la parella arbitral formada per Delfa i Gómez es van encarregar de deixar clara una cosa que es porta veient des de fa molt de temps en molts partits i es que han de ser els protagonistes del partit, així ho van complir xiulant un penal totalment inexistent a Joan Freixas que va suposar el 2-5, el inexistent penal i posterior gol no va desanimar el Sitges que va seguir assetjant l’àrea visitant i de mica en mica va poder aconseguir l'objectiu amb els cinc minuts més vibrants que es recorden des de fa molt de temps a Pins Vens i va aconseguir la igualada en el marcador5-5, al min 21 Sebas Moreno retallava les distancies amb el 3-5 i a l’últim minut del partit van arribar els millors moments del partit, Marçal Montserrat amb picardia marcava el 4-5 a falta de 49 segons per finalitzar el " matx" i el propi Marçal a falta de 30 segons completava el hat-trick i provocava un clar penal que ell mateix transformava empatant així un partit que recordem el Sitges anava perdent 0-4 i que finalment va aconseguir empatant provocant així l'euforia d'una afició que es mereixia un partit com aquest, però encara quedaven 30 segons, en aquest darrer instant els sitgetans van a estar a punt de finalitzar una gran remuntada ja que faltant 6 segons els locals van realitzar una gran jugada que si el partit hagués durat 2 segons més el resultat seria 6-5, això no va poder ser perquè quan Sebas Moreno va batir J.R.De Moya amb el temps ja esgotat.Un tarda que els aficionats al Sitges i a l'hoquei presents a Pins Vens tardaran en oblidar ja que va ser un empat amb un autèntic gust a victòria, en fi el CP Sitges que properament començarà a preparar el següent partit, que disputarà a Alcoy el proper diumenge 18 de Gener a les 12:30.

CP Sitges Arian: Jordi Domènech(P), Sebas Moreno(1), David Renom, Sergio Miras i Marçal Montserrat(3)(inicial) Àlex Ribó(P), Albert Soteras(1), Oriol Pena, Marc Soler i Albert Martí.

Entrenador: Xavi Navarrete

CE Noia Freixenet: Juan Ramon de Moya(P), David Cáceres(1), Joan Freixas, Jepi Selva(1) i Eloi Mitjans(2)(inicial) Albert Bel(P), Jordi Esteva(1), Aleix Esteller, David Ros i Jordi Aragonés.

Entrenador: Ferran López

Gols: Min 6 0-1 Jepi Selva/Min 26 0-2 Jordi Esteva/ Min 27 0-3 Eloi Mitjans/ Min 30 Eloi Mitjans 0-4/ Min 35 1-4 Marçal Montserrat/ Min 39 2-4 Albert Soteras/ Min 39 2-5 David Cáceres/ Min 46 3-5 Sebas Moreno/ Min 49'11 4-5 Marçal Montserrat/ Min 49'30 Marçal Montserrat 5-5.

Àrbitres: Gómez i Delfa, regulars, per tots dos equips, el problema esta en que sempre els arbitres sigui pel motiu que sigui volen ser els protagonistes del partit i aquesta no es la funció que els hi toca, això ja ho fan els jugadors, es més també haurien de cuidar les formes amb la qual es dirigeixen a jugadors i tècnics perquè les coses es poden dir d'una manera cordial i educada i no despreciant que ningú es mereix un tracte així, tant que demanen respecte pels arbitres, pues cal que això sigui recíproc.Van mostrar targeta blava a Sergio Miras per part del CP Sitges i a Joan Freixas per part del CE Noia Freixenet.

Incidències: Un pavelló de Pins Vens amb una bona entrada i on tota l'afició sitgetana i visitant va tenir la gran oportunitat de veure un gran espectacle.
Finalment l'afició sitgetana va acomiadar els homes de Xavi Navarrete amb una gran ovació per el gran paper realitzat i per un empat que per tots els presents tenia un gust clar a victòria.