diumenge, 25 de gener del 2009

EL VIC S’EMPORTA ELS 3 PUNTS AMB LA LLEI DEL MÍNIM ESFORÇ

Partit ensopit el que es va viure a Pins Vens en la derrota que el CP Sitges Arian patia enfront el Roncato Pati Vic per un ajustadíssim 1-2, en part gracies a les individualitats de Jordi Adroher, autor dels dos gols visitants i de la sempre bona actuació del porter Sergi Fernández ja que la resta del conjunt de Ferran Pujalte va realitzar un joc com més especulatiu, per la seva part els locals des de el min 1 fins al 50 van mostrar intensitat i molta lluita potser no un excel·lent joc però en cap moment van tirar el “ matx”.

Una primera part que no va destacar perquè els dos equips realitzessin un bon joc sinó perquè es veies un “ matx” especulatiu, es a dir, durant els primers 25 minuts, tant sitgetans com vigatans s’anaven mostrant les cartes i creant ocasions que eren rebutjades gracies a la gran actuació tant de Jordi Domènech com de Sergi Fernandez, el temps anava pasant i el partit continuava en punt mort, tot aquest aspecte va canviar en els darrers dos minuts del primer temps que va ser quan tots dos equips van tenir ocasions clares per marcar, van ser els visitants qui van saber aprofitar millor l’oportunitat ja que a manca d’uns 5 segons per arribar el descans, un xut llunya de mig camp dels visitants rebota a l’àrea petita, on hi havien jugadors locals i visitants, a un altura reglamentaria i incomprensiblement un dels arbitres, F.Garcia decreta penal, de res van servir les protestes locals, una decisió que va condicionar bona part del partit ja que Jordi Adroher de manera magistral s’encarregava de posar el 0-1 al marcador amb el qual s’arribaria al descans, resumint que amb aquest penal el Vic arribava al descans amb un avantatge del tot immerescut ja que el més normal hagués estat arribar a la mitja part amb un 0-0.

Com ens te acostumats el Sitges, la segona part va començar amb un ritme intens i frenètic per part local, els sitgetans veient l’exemple de la primera part van sortir amb la sensació de que alguna cosa hi havia a fer ja que els vigatans en cap moment van oferir un joc molt superior als sitgetans, els jugadors de Xavi Navarrete fins i tot van disposar d’una clara oportunitat quan al min 35 Marçal Montserrat no va poder marcar el penal del qual el Sitges va disposar i el que són les coses en qualsevol esport d’una jugada clara a una porteria es converteix en una ocasió claríssima a l’altre i va ser així ja que el Vic mitjançant un xut de Jordi Adroher des de mitja pista que va rebutjar en la defensa local va establir el 0-2, el Vic imposava la seva qualitat per sobre del joc i amb aquest plantejament continuaria durant el que restava de partit, en canvi els sitgetans encomanats a l’esperit del partit del Noia van seguir lluitant i disposant d’alguna ocasió fins al final del partit, un penal errat per Sebas Moreno a 9 min pel final va ser una d’aquestes ocasions, però la més clara va ser quan al min 23 Oriol Pena feia justícia en el marcador i ajustava diferencies en el marcador, que malauradament ja no es va moure més.

En fi un partit estrany en que els visitant van guanyar imposant la llei del mínim esforç i en que el Sitges amb una miqueta més de sort podria haver optat a obtenir algun punt, l’equip sitgetà torna als entrenaments el proper dilluns per tal de preparar el partit del proper dimarts a Tenerife, el “ matx” al Pancho Camurria” de Santa Cruz de Tenerife començarà a les 20:00 h i serà arbitrat pels srs Gómez i Molina.

CP Sitges Arian: Jordi Domènech(P), Sebas Moreno, Sergio Miras, Albert Riba i Marçal Montserrat(inicial) Alex Ribó(P), Oriol Pena(1), David Renom, Albert Soteras i Albert Martí. Entrenador: Xavi Navarrete

Roncato Pati Vic: Sergi Fernández(P), Titi Roca, Romà Bancells, Sergi Pla i Jordi Carbó(inicial) Joan Baget(P), Jordi Adroher(2), Jordi Galán, Marc Torra i Borja López. Entrenador: Ferran Pujalte

Gols: Jordi Adroher 0-1(24:55)/ Jordi Adroher 0-2(34:19)/ Oriol Pena 1-2(47:14)

Àrbitres: Mariñas i Garcia, gallecs, regulars, han estat desencertats en el penal que ha suposat el 0-1 del Vic i al llarg de la segona part tant a locals com a visitants no han estat encertats en les seves decisions, han mostrat targeta blava acumulativa Marçal Montserrat i Oriol Pena per part del CP Sitges.

Incidències: Un pavelló Municipal de Pins Vens amb una bona entrada i en que l’afició del CP Sitges com sempre ha estat el sisè jugador, s’ha guardat un minut de silenci en honor de les víctimes per la caiguda del mur del camp de beisbol a Sant Boi de Llobregat, des d’aquestes línies en nom de tota la família del CP Sitges expressar les condolences a tots els afectats i familiars.