diumenge, 28 de febrer del 2010

EL SITGES ES VEU SUPERAT EN UN PARTIT MOLT BOIG

Una derrota d’aquelles que fan mal, la que va patir el CP Sitges enfront el Fergo Aisa Sant Feliu, malgrat l’ajustadíssim 5-6 i el fet que els locals tinguessin l’opció de puntuar fins al darrer moment, el Sant Feliu va dominar durant tot el partit.
Des d’un bon principi ja s’intuïa que seria difícil guanyar ja que el Sitges va sortir a pista amb un ritme excessivament precipitat, aquest punt feble el van utilitzar els codinencs per imposar el seu ritme, no molt ràpid però alhora efectiu, aprofitant molt les debilitats locals. En una internada a l’àrea sitgetana, Fariza mitjançant una pilota morta a l’àrea petit feia el 0-1, un gol buscat que traslladava tota la pressió als sitgetans, aquests intentaven crear perill, però davant hi havia un Sant Feliu que molt ben organitzat tàcticament neutralitzava qualsevol acció del Sitges, un penal a favor del Sitges era la ocasió idònia per retallar distancies, però la pilota no va entrar, tot feia deduir que el partit s’aniria amb aquest atapeït marcador, idea equivocada perquè en el darrer minut el Sant Feliu va establir el 0-2 i 0-3, obra de Casabayó i Casals respectivament. Un cop dels durs de recuperar-se.
Encara que tot estigues en contra, jugadors i afició començaven el segon temps confiats en aconseguir la remuntada, el somni va durar dos minuts, els que va tardar Marc Vila amb un fort xut sol davant de porteria per fer el 0-4 i si no fos ja dur rebre el quart gol, el mateix Vila un minut més tard aprofita el refús d’un penal per establir el 0-5, poc a poc l’equip s’anava bloquejant sense capacitat de reaccionar, una bona prova d’això va ser el fet que el Sitges durant tot el partit va errar un bon grapat de les moltes faltes directes de les que va disposar. Si el resultat ja era prou cruel un xut de Guillem Casals rebotava a la defensa local convertint-se així amb el 0-6, encara quedaven quinze minuts de joc per endavant però la realitat era que la proesa seria difícil d’aconseguir. Una protesta del visitant Llargués suposava la blava i falta directa a favor del Sitges que el capi Borràs transformava en el primer gol local, després d’aquest gol el partit mica en mica s’anava rellentint, blaves i per tant faltes directes, les ocasions més clares que cap dels dos equips va saber rendibilitzar. Uns darrers cinc minuts de partit que a priori tenien com al•licient, per part del Sitges, maquillar el resultat, però poc a poc els sitgetans van anar reduint les diferencies, primer al min 47 Oscar Martínez d’un rebuig d’un penal feia el 2-6, un minut més tard el mateix Oscar ficava el tercer, amb aquest panorama s’entrava en el darrer minut de joc, de penal Borràs marcava el 4-6 i a falta d’uns segons pel final una blava de Roger Valls feia que el mateix Borràs fes de falta directa el 5-6 definitiu, a les acaballes un xut des de mig camp, la darrera ocasió de perill. En línies generals, un resultat bo per la manera com ha anat el partit pel Sitges però dolent perquè no ha puntuat.
El proper partit dels homes de Xavi Navarrete serà el dissabte 6 de Març a les 20:30 a Alcoy enfront el CPP Raspeig.

CP Sitges: Luis Aceituno(P), Oriol Borràs(3), Marc Ortells, Oscar Martínez(2) i Pablo Aguarón(inicial) Jaume-Arnau Marqués(P), Marc Baldrís, Marc Muntané, Marco Aguarón i Brandon Carrara. Entrenador: Xavi Navarrete

HC Sant Feliu: Pere Turón(P), Marc Vilà(2), Juan Fariza(1), Oriol Llargués i Josep Ramon Altayó(1)(inicial) Jordi Garcia(P), Marc Fajas, Jordi Casabayó(1), Guillem Casals(1) i Roger Valls. Entrenador: Paco González

Gols: Min 9 Juan Fariza 0-1/ Min 24 Jordi Casabayó 0-2/ Min 24:33 Josep Ramón Altayó 0-3/ Min 28 Marc Vila 0-4/ Min 29 Marc Vila 0-5/ Min 32 Guillem Casals 0-6/ Min 36 Oriol Borràs 1-6/ Min 47 Oscar Martínez 2-6/ Min 48 Oscar Martínez 3-6/ Min 49 Oriol Borràs 4-6/ Min 49:18 Oriol Borràs 5-6

Àrbitres: Cornudella i Coll, regulars, manca de criteri únic dificulta bastant un arbitratge amb un mínim d'objectivitat, van ensenyar targeta blava a Marc Ortells, Pablo Aguarón i Marco Aguarón per part del Sitges i pel Sant Feliu a Roger Valls, Juan Fariza(2) i Oriol Llargués(2)

Incidències: Un Pins Bens amb una de les millors entrades de la temporada, l'afició del Sitges en cap moment va parar d'animar, també nombrosa representació de l'afició de Sant Feliu.