dijous, 25 de febrer del 2010

APLICACIÓ DEL SENTIT COMÚ

En les darreres hores, l’actualitat del CP Sitges ha girat al voltant d’una paraula com és el sentit comú. D’una part aquesta ha estat aplicada a la resolució emesa pel Comité de Competició de la FEP respecte la targeta vermella que va veure l’Àlex Ribó enfront el CH Mataró en la setzena jornada. El porter del Sitges ha estat sancionat amb dos partits de sanció, dels quals només haurà de complir-ne un al ja causar baixa per aquesta sanció en en el partit d’aquest darrer cap de setmana a la pista del Cerdanyola.

Si per una banda la federació ha actuat d’una manera correcte, qui no ha fet així ha estat el Sant Feliu, equip que visitara Pins Vens aquest dissabte. Els codinencs han demanat als òrgans federatius que per aquest partit contra el Sitges, hi hagi al recinte un delegat federatiu, oficialment no hi ha cap explicació però tot aixo es degut als precedents existents entre tots dos conjunts, ja que a la primera volta en la visita dels sitgetans a Sant Feliu, el jugador del CP Sitges Marc Baldrís, va rebre una brutal agressió de Josep Ramón Altayó, de la qual només va ser sancionat amb 4 partits, per aquest motiu els codinencs han realitzat aquesta petició, se suposa que per tal d’evitar qualsevol mena d’incident relacionat amb aquest tema.

El partit serà aquest proper dissabte, a les 18:30 i dirigit pels srs Coll i Cornudella de la territorial catalana.

La jornada d’hoquei de dissabte no només es limita al primer equip ja que després del CP Sitges vs HC Sant Feliu, el 2ona Catalana disputara el seu partit enfront l’Olesa de Montserrat, a més diumenge a les 17:30 el Júnior tancara la jornada enfrontant-se al CH Mataró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada