diumenge, 21 de febrer del 2010

El Sitges paga amb la derrota la falta de punteria

Malgrat oferir resistència i una bona imatge, el Sitges ha caigut a la pista del Cerdanyola per 4-2, en un partit en que els sitgetans han acusat en excés el poc encert tant en els penals com les faltes directes, que ha disposat.
Uns primers instants, on tots dos conjunts han disposat d’alguna ocasió per inaugurar el marcador, un pal de Carulla per part dels locals i una pena màxima fallada per Marc Ortells. Qui primer ha sabut sobreposar-se a aquests primers instants de joc ensopit ha estat el Cerdanyola, al min 13 Hinojal rematava una assistència de David Ros, fent així el 1-0. El Sitges estava present dins el partit, però potser aquestes bones sensacions no s’han acabat de transmetre en el joc, Luis Aceituno, que substituïa al sancionat Àlex Ribó, ha evitat el 2-0 en un penal, un darrer tram de la primera part que ha començat amb una situació peculiar, ambdós conjunts han patit les expulsions temporals de David Montero i Oscar Martínez, i per tant han jugat amb inferioritat, quan tot semblava que s’arribaria al descans amb aquest ajustat marcador, un moviment ràpid a l’àrea de David Ros ha desconcertat la defensa sitgetana i el xut del davanter local ha suposat el 2-0, un cop excessiu pel que ha estat el partit fins al moment.
L’excessiva carrega de faltes personals s’ha començat a notar d’un bon principi en els dos equips, al min 27 i 29, Sitges i Cerdanyola arribaven a les 10 faltes i Marco Aguarón i David Ros respectivament, han errat els tirs. D’una nova falta a pilota parada, el Sarda ha marcat el 3-0 quan Freddy Hinojal ha aprofitat un penal per una caiguda a l’àrea de David Ros. Encara que la diferencia ja començava a ser difícil de reduir, els homes de Xavi Navarrete han seguit buscant la porteria de Tomás, com sempre el tècnic sitgetà ha mogut tota la banqueta per tal de constantment mantenir fresc l’equip, però malauradament quan els locals estaven a punt de patir una situació de joc passiu, Borja de Ramón ha sentenciat el “ matx” a falta de 10 minuts pel final amb el 4-0, en aquests darrers instants el Sitges ha maquillat el marcador, Marc Ortells de penal al min 44 i Pablo Aguarón d’un golás des de mig camp al min 47 han deixat el resultat en el definitiu 4-2.
L’equip, començarà a preparar l’important partit del proper dissabte contra el Sant Feliu, un encontre molt important i que l’equip necessitarà el suport de l’afició, per tant tothom queda convocat el proper dissabte a les 18:30h a Pins Vens.


CERDANYOLA CH:
Lluís Tomás(P), Pol Carulla, Adrià Parellada, David Montero i Xavi Pastó(inicial) Lluís Nache(P), Borja de Ramón(1), David Ros, Enric Ripoll i Freddy Hinojal(2). Entrenador: Climent Padrós

CP SITGES: Luis Aceituno(P), Oriol Borràs, Marc Muntané, Marc Ortells(1) i Oscar Martínez(inicial) Jaume-Arnau Marqués(P), Pablo Aguarón(1), Pau Quintana, Brandon Carrara i Marco Aguarón. Entrenador: Xavi Navarrete

Gols: Min 13 Freddy Hinojal 1-0/ Min 24 David Ros 2-0/ Min 39 Freddy Hinojal 3-0/ Min 41 Borja de Ramón 4-0/ Min 44 Marc Ortells 4-1/ Min 47 Pablo Aguarón 4-2

Àrbitres: Gorina i Buixeda, bé, correctes en tot moment, han tingut algun error en determinades jugades, però en absolut han decidit el partit, dintre del que cap la parella arbitral d’avui no ha comés molts errors. Han mostrat targeta blava a David Montero pel Cerdanyola i per Sitges a Oscar Martínez.

Incidències: Un pavelló municipal de Can Xarau amb una bona entrada i en que s’ha pogut respirar un bon ambient d’hoquei, per part del Sitges ha estat present una petita representació de l’afició sitgetana. El fet anecdòtic, l’aniversari de Marc Ortells que desgraciadament, el jugador del Sitges no ha pogut celebrar amb una victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada