diumenge, 7 de març del 2010

RASPEIG 4-10 SITGES: EL TREBALL EN EQUIP NO TÉ RIVAL

En una època en que els missatges de treball en equip estan a l’ordre del dia, el Sitges es va impregnar d’aquesta idea per aconseguir una important victòria, 4-10, enfront el CPP Raspeig. El conjunt sitgetà va basar el triomf en la constant concentració durant els 50 minuts de joc i en l’esforç col·lectiu, els 4 gols de Marc Ortells i les aturades d’Àlex Ribó van ser en gran part la clau per obtenir els tres punts.
D’un bon principi, el Sitges va implantar el seu ritme, acorralant un rival que es va veure sorprès, al min 4 una falta a l’àrea del porter local a Marc Ortells va suposar penal que el mateix Ortells transformava en el 0-1, les bones sensacions anaven en augment quan cinc minuts més tard, Ortells d’un potent xut lateral feia el 0-2. El Sitges poc a poc es feia l’amo i senyor del partit, neutralitzant el perill local provinent dels xuts de Arche i Cabañuz, el risc de caure en la complaença era mínim i això va quedar demostrat quan poc abans del descans, un xut de Pablo Aguarón va ser rebutjat pel porter local , quedant la pilota morta, fet aprofitat per Oscar Martínez per fer el 0-3, quedaven cinc minuts per acabar el primer temps i el Raspeig estava tocat, cosa que va provocar que el seu entrenador demanés temps mort per reconduir la situació. L’aturada va tenir cert efecte ja que en els darrers instants el Raspeig, mitjançant xuts llunyans creava cert perill a l’àrea sitgetana, s’arribava al descans amb un domini absolut del Sitges però amb la certesa que aquesta actitud havia de continuar a la segona part.
Els primers instants del segon temps no podrien començar de millor manera, al min 27 Marc Ortells robava una pilota a mig camp i encarava sol la porteria i marcava el 0-4, l’avantatge es podria haver ampliat amb la desena falta personal local però no va poder ser, Eloi Cañellas marcava el primer pel Raspeig al min 30 però de seguida Ortells tornava a marcar, fent així el quart gol en el seu compte particular. El Sitges feia la desena falta persona, cosa que aprofitava Arche per retallar les distancies fent el 2-5, l’equip alacantí feia intents de revifada i per si a cas, Xavi Navarrete demanava temps mort per tal de transmetre als seus homes que es mantingues el mateix ritme i tenir la tranquil·litat que aquest era el camí a seguir, al min 38 xut de mig camp rebotat al stick de Cabañuz suposava el 3-5 i per tant augmentava la sensació que el partit s’escapava de les mans, aquí va ser quan els jugadors es van mantenir fidels al plantejament que portaven fent des del principi i van començar a sentenciar el partit. Al min 38 Pablo Aguarón culminava una gran carrera cap a porteria amb el 3-6, sense temps de reacció per part local, el capi Borràs marcava el 3-7 i acabant aquesta fulminant reacció sitgetana, Oscar Martínez sentenciava el partit amb el 3-8 a falta de 4 minuts. Els últims minuts del partit servien únicament per acaba d’arrodonir el marcador, Brandon Carrara marcava el 3-9, Eloi Cañellas el darrer gol local i tancava la golejada Borràs amb el 4-10
Tres punts que li serveixen al Sitges per tornar a agafar una dinàmica guanyadora que caldrà continua forjant el proper dissabte a Pins Vens enfront un altre rival directe com és el Centro Asturiano.

CPP RASPEIG: Andreu Ferré(P), Jaume Arché(1), Pablo Cabañuz(1), Eloi Cañellas(2) i Luis Sanjosé(inicial) Miguel Rico(P), Salvador Rico, Kiko Guell i Hector Bordonado. Entrenador: Txiqui Martínez

CP SITGES: Àlex Ribó(P), Marc Ortells(4), Pablo Aguarón(1), Oriol Borràs(2) i Oscar Martínez(2)(inicial) Luis Aceituno(P), Brandon Carrara(1), Marc Muntané, Pau Quintana i Marco Aguarón. Entrenador: Xavi Navarrete

Gols: Min 4 Marc Ortells 0-1/ Min 10 Marc Ortells 0-2/ Min 17 Pablo Aguarón 0-3/ Min 27 Marc Ortells 0-4/ Min 33 Marc Ortells 1-5/ Min 36 Jaume Arche 2-5/ Min 38 Pablo Cabañuz 3-5/ Min 42 Oriol Borràs 3-7/ Min 46 Oscar Martínez 3-8/ Min 47 Brandon Carrara 3-9/ Min 48 Eloi Cañellas 4-9/ Min 49 Oriol Borràs 4-10.

Àrbitres: Benítez i Diaz, correctes, arbitratge tranquil i sense complicacions, van ensenyar targeta blava al local Pablo Cabañuz, per part del Sitges cap.

Incidències: Un municipal Franicsco Laporta d’Alcoi, amb una pobre entrada, el partit es va tenir que jugar a Alcoi ja que el pavelló de San Vicente de Raspeig esta ocupat per la festivitat de moros i cristians.