diumenge, 31 de gener del 2010

El Sitges cau davant un rival directe per la permanència

Pas en fals del Pati Sitges al caure derrotat a Pins Vens davant el Roller Oviedo, rival directe en la lluita per la salvació, per una ajustadíssim 4-5. La resistència dels asturians i la sortida al contraatac les claus de la derrota, el fet que el Sitges hagi anat una mica a remolc li ha provocat certa pressió que no l’ha permès portar el “ matx” al ritme ràpid que habitualment li es favorable.
Stanis Garcia amb una jugada individual per darrere la porteria inaugurava el marcador al min 6, sense crear molt de perill els visitants es posaven per endavant i començaven a conduir el partit al seu terreny. La reacció local es veia truncada al min 10 quan Pablo Aguarón rebia una blava i de nou Stanis aprofitava la falta directa per marcar el 0-2, el resultat tornava a variar segons més tard amb un potent xut de Marc Ortells de mig camp que amb l’ajuda del porter i Oscar Martínez feia entrar la pilota a la porteria visitant fent així el 1-2, un gol que servia per revitalitzar l’equip i fer que el Sitges comencés a posar les coses difícils al Roller però la intensitat del partit fa que la balança canvi en un instant i d’un clar penal no senyalitzat a Pablo Aguarón es passava a un contraatac que David Miranda materialitzava amb el 1-3. Un resultat preocupant i alhora injust perquè amb poc esforç els visitants s’anaven perillosament en el marcador, unes males vibracions que Pablo Aguarón mitjançant un clar penal pocs segons abans del descans s’encarregava de tornar la il·lusió. Amb força i el convenciment de remuntar el partit, el Sitges entrava a pista volent imposant un ritme alt, aprofitant així el desgast físic dels asturians, però aquests mantenien l’avantatge gracies als errors locals i a la bona defensa a l’home. Mario Cuervo de manera similar al 0-1 ampliava les distancies al 2-4, s’entraven en els darrers deu minuts de partit i el mister Xavi Navarrete demanava als seus jugadors que ho donessin tot perquè veia que els tres partits s’escapaven. En uns tres minuts finals vibrants i polèmics, Aguarón posava el 3-4 i rebia una agressió de Juan José López que només era castigada amb targeta blava, enmig de tot aquest enrenou arribava la sentencia del partit quan Mario Cuervo faltant 18 segons feia el 3-5, autèntic cop que era respòs quan el mateix Aguarón realitzava el definitiu 4-5 a falta de deu segons i que malauradament ja no servia per res més que per maquillar el resultat.
Cop dur però no definitiu ja que encara queda tota una segona volta i molts punts per disputar. Un CP Sitges que la propera setmana descansarà en motiu de la Copa del Princep, edició que enguany es celebrarà a Calafell, el proper partit serà el 13 de Febrer en l’horari habitual, les 18:30, contra el CH Mataró.

CP Sitges: Àlex Ribó(P), Marc Baldrís, Oriol Borràs, Oscar Martínez i Pablo Aguarón(3)(inicial) Luis Aceituno(P), Marc Muntané, Brandon Carrara, Marc Ortells(1) i Pau Quintana.
Entrenador: Xavi Navarrete

FM Roller Oviedo: Israel Castro(P), Jesús Pérez, Mario Cuervo(2), Juan José López i Stanis Garcia(2)(inicial)Nuno Filipe(P), David Miranda(1), Sergio Iglesias, Pablo Garcia i Jorge Alvarez.
Entrenador: Pecho Garcia

Gols: Min 6: 0-1 Stanis Garcia/ Min 10: 0-2 Stanis Garcia/ Min 10:56: 1-2 Marc Ortells/ Min 15: 1-3 David Miranda/ Min 23:34: 2-3 Pablo Aguarón/ Min 36: 2-4 Mario Cuervo/ Min 46: 3-4 Pablo Aguarón/ Min 49:42: 3-5 Mario Cuervo/ Min 49:50: 4-5 Pablo Aguarón.

Àrbitres: Mariñas i Cornudella, regular, la seva manca de coordinació alhora d’interpretar el reglament els provocava certes complicacions, les dues coses a destacar, serien la no expulsió de Juan José per una agressió amb el joc parat a Pablo Aguarón i el fet que en tota la segona part els asturians no hagin estat gens castigats en el que a faltes respecta ja que de les 7 que inicialment tenien al principi de la segona meitat han passat a tenir 9 al final. Han ensenyat targeta blava a Pablo Aguarón per part del Sitges i a Juan José López per part del Roller Oviedo.