dissabte, 16 de gener del 2010

El Sitges suma un punt molt treballat davant un Vendrell pràctic

Tercer empat consecutiu del CP Sitges enfront el CE Vendrell, el 2-2 final reflecteix la igualtat que en tots moments va existit i que ha fet que fins a darrer moment qualsevol dels dos equips tinguessin l’oportunitat de guanyar el partit.
Un inici de joc una mica travat per part dels locals i més dinàmic pels visitants, portant aquests el ritme del partit. El primer cop a la taula arribava ben aviat de la mà d’un jugador de la vella escola vendrellenca com es Santi Julivert, amb un xut lateral enverinat que batia la porteria d’Àlex Ribó, inaugurant el marcador al min 5. Els homes de Xavi Mestres volien aprofitar aquest avantatge inicial per portar al Sitges al seu terreny i intentar descol·locar els homes de Xavi Navarrete, una caiguda de Julivert suposava blava per Oscar Martínez i inferioritat numèrica, moment crític que per sort del Sitges no era aprofitat per Borja Ferrer per fer el 0-2, per tant inferioritat que continuava i que els sitgetans gestionaven a la perfecció suposant alhora un punt d’inflexió ja que quan el Sitges recuperava el quart jugador l’equip entrava de ple a dins el “ matx”. En els darrers cinc minuts del primer temps era quan els locals obrien espais i amb potents xuts i alguna internada creaven perill a la porteria defensada pel porter de Sant Sadurní, Pere-Isaac Salvador, de mica en mica les forces entre tots dos conjunts s’anaven igualant, i amb aquesta dinàmica s’arribava al descans.
Duel entre experiència i joventut era el que s’iniciava al segon temps, per un canto el Sitges atacava i pressionava l’àrea visitant i per altre banda el Vendrell a la mínima apropava el perill a la porteria de Ribó, el premi a la constància local apareixia al min 37 en forma de gol de l’empat obra de Marco Aguarón després d’aprofitar una pilota morta a l’àrea petita del Vendrell, eren els millors moments del partit per part del Sitges, la remuntada podria haver estat completa tres minuts més tard de l’empat quan el Vendrell arribava a les 10 faltes personals però Borràs errava la falta directa, i el que són les coses del hipotètic 2-1 es va passar al 1-2 obra novament de Santi Julivert. Un gol que feia mal però no eliminava la força i empeny del Sitges, punt fort d’un equip que cada partit lluita fins al final i el premi arribava al darrer minut de partit quan el petit dels Aguarón, Pablo, culminava una excel·lent jugada d’equip que començava a terreny sitgetà empatant i fent justícia als mèrits dels jugadors durant tot el partit, un darrer minut frenètic de partit però que ja no alterava per res el marcador.
Un inici d’any en el que el Sitges es manté imbatut, això si porta tres empats seguits que no treu el fet de que l’equip cada cop va de menys a més. Una progressió que els sitgetans buscaran continuar en un nou derbi intercomarcal a la pista del Calafell el proper dissabte a les 19:30h.

CLUB PATÍ SITGES: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs, Marc Baldrís, Pablo Aguarón(1) i Oscar Martínez(inicial) Jaume-Arnau Marqués(P), Marc Muntané, Marc Ortells, Marco Aguarón(1) i Brandon Carrara. Entrenador: Xavi Navarrete

CLUB ESPORTIU VENDRELL: Pere-Isaac Salvador(P), Jordi Esteva, Joan Roig, Santi Julivert(2) i Borja Ferrer(inicial) Fermín Ortega(P), Oriol Pena, Oscar Ruiz, Eloi Albesa i Abel Ortega. Entrenador: Xavi Mestres

Gols: Min 5 Santi Julivert 0-1/ Min 37 Marco Aguarón 1-1/ Min 44 Santi Julivert 1-2/ Min 49 Pablo Aguarón 2-2

Àrbitres: Francisco Rodríguez i Aleix Gorina, correctes, si s’ha de retreure alguna cosa es la manca d’un únic criteri en el moment d’interpretar el reglament. Van treure targeta blava al local Oscar Martínez, per part del Vendrell cap targeta.

Incidències: Un poliesportiu de Pins Bens, amb més de mitja entrada, nombrosa presencia de l’afició vendrellenca i que ha creat un bon ambient d’hoquei al recinte.