dilluns, 11 de gener del 2010

EL SITGES COMENÇA EL 2010 AMB UNA PLUJA DE GOLS

No podria començar de millor manera l’any pel CP Sitges ja que els homes de Xavi Navarrete van vèncer a la pista del cuer, el Vigo Stick per 5-10, el resultat no significa que el partit fos fàcil, cert que el Sitges va mantenir el control en tot moment però fins al tram final del “ matx” les distancies no es van acabar de definir.
El partit començava bé pels sitgetans ja que als min 5 i 8 Oriol Borràs i Marc Ortells donaven un avantatge de 0-2 al Sitges, una distancia que podria haver estat més si l’àrbitre no hagués comes l’error d’anular un gol de penal a Marco Aguarón per un suposada falta, el que són les coses del possible 0-3 es passava al 1-2 obra de Tiago al min 9:37, Tomba empatava 30 segons més tard, Tomba i Tiago els millors del quadre gallec en un tres i no res complicaven les coses. Enmig d’aquesta situació incerta va aparèixer Pablo Aguarón per tornar l’avantatge al Sitges amb el 2-3, Ortells amb dos gols consecutius als min 12:35 i 17:32 establia el 2-5, un resultat que poc abans del descans, Tiago de penal feia el 3-5.
Els sitgetans sortien al segon temps concentrats en mantenir o augmentar la distancia en el marcador ja que en el primer temps es va comprovar que no es pot deixar res a la improvisació ja que els gallecs ho podrien aprofitar per remuntar el partit, apresa la lliçó el Sitges mitjançant un golas de cullera a l’escaire de Pablo Aguarón establia el 3-6 als tres minuts de la segona part, amb un remat d’Oscar Martínez al min 32:26 fent el 3-7 semblava que el partit ja estava sentenciat, però Tiago de penal i Leonardo Tomba retallaven el marcador fins al 5-7. La sentencia definitiva del partit va arribar amb el gol de falta directa a tres minuts pel final del capità, Oriol Borràs, el Vigo no va saber reaccionar un altre cop i ja va llençar la tovallola, de nou Borràs al 48:19 va fer el 5-9 i Ortells va tancar una extraordinària actuació fent el quart del seu compte particular. Partit seriós del sitgetans que van obtenir la recompensa dels tres punts, coses positives del “ matx” a part de la citada actuació d’Ortells,tres gols d’Oriol Borràs, l’extraordinària actuació del porter Àlex Ribó i el fet de que el mister Xavi Navarrete va poder moure a tota la banqueta donant així minuts a tothom.
El Sitges que començarà a preparar el proper partit que es disputarà aquest dissabte a les 18:30 a Pins Vens enfront el CE Vendrell, un encontre que estara dirigit pels srs colegiats Francisco Rodríguez i Aleix Gorina.

VIGO STICK: Anton Viladrich(P), Victor Márquez, Leonardo Tomba(2), Miguel de Castro, Àngel Alonso(inicial) Alejandro Oya(P), Alejandro Fernández, Guillermo Montero, Pedro Tiago(3) i Jaime Pérez. Entrenador: Enrique Urdiales

CP SITGES: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs(3), Marc Ortells(4), Oscar Martínez(1) i Pablo Aguarón(2)(inicial) Luis Aceituno(P), Brandon Carrara, Marco Aguarón, Marc Muntané i Marc Baldrís. Entrenador: Xavi Navarrete

Gols: Marc Ortells 0-1 min 5:30/ Oriol Borràs 0-2 min 8:31/ Pedro Tiago 1-2 min 9:37/ Leonardo Tomba 2-2 min 10:12/ Pablo Aguarón 2-3 min 11:21/ Marc Ortells 2-4 min 12:35/ Marc Ortells 2-5 min 17:32/ Pedro Tiago(P) 3-5 min 22:55/ Pablo Aguarón 3-6 min 28:23/Oscar Martínez 3-7 min 32:26/ Pedro Tiago(P) 4-7 min 41:34/Leonardo Tomba 5-7(F.Directa) min 45:29/ Oriol Borràs 5-8(F.Directa) min 47:16/ Oriol Borràs 5-9 min 48:19/ Marc Ortells 5-10 min 49:32.
Àrbitres: Coll i Rodriguez, van ensenyar targeta blava als locals Angel Alonso, Pedro Tiago i Leonardo Tomba, per part del Sitges cap targeta.

Incidències: Un pavelló de Bouzas, a Vigo amb un quart d’entrada present i on hi havia una nombrosa representació de l ‘afició sitgetana.