diumenge, 24 de gener del 2010

UN SITGES ENCALLAT NO TÉ CAP OPCIÓ A CALAFELL

Un inici de partit dominat pels locals va marcar la resta del partit i per tant les opcions dels sitgetans de puntuar, encara que el Sitges en tot moment ho va intentar, sempre va anar a remolc del conjunt del Baix Penedès.
El “ matx” començava amb una doble ocasió per part dels locals ja que tant Sergi Romeu i Dani Lopez estellaven els seus xuts al pal, aquest últim inaugurava al min 5 el marcador després de rematar una assistència de Jaume Altarriba provinent d’un ràpid contraatac, el setge sobre la porteria de Ribó era constant i Romeu amb un potent xut des de la frontal de l’àrea feia el 2-0 al min 11, posant les coses més difícils del que ja estaven. La reacció del Sitges no es feia esperar i els homes de Xavi Navarrete intentaven crear perill a la porteria local però una bona defensa i l’actuació del porter Albert Dalmau dificultaven els intents de remuntada dels visitants, la mitja part arribava en un moment incert.
Igual que en el primer temps, el segon començava amb una pilota al pal d’Oscar Martínez, el Sitges intensificava la pressió però el Calafell es mantenia sòlid en el seu joc i evitava qualsevol mena d’acció de perill, les faltes anaven en augment i ben aviat ja van arribar les primeres faltes directes, Altarriba i Borràs erraven les respectives faltes derivades de les 10 personals, qui no desaprofitava l’ocasió per ampliar distancies era Dani López, que mitjançant una penal al min 35 deixava el marcador en el 3-0, un resultat que ja no variaria, encara que tots dos equips tinguessin oportunitats per variar aquesta situació. No s’havia acabat d’assimilar el 3-0 quan la parella arbitral va xiular un rigorós penal que López no transformava, les darreres ocasions clares pel Sitges de retallar la diferencia van ser una falta directa i un penal que malauradament pels interessos sitgetans no van ser materialitzades i desgraciadament els tres punts es van quedar a Calafell.
Deixar enrere aquesta derrota es l’objectiu ara per ara del Sitges ja que el proper dissabte té un enfrontament directe per la lluita per la permanència, rebent la visita del Roller Oviedo, un partit serà el darrer de la primera volta i que es podria considerar com una final. L’horari de l’encontre canvia aquesta jornada, passa de les 18:30 a les 20:00h i serà xiulat per la parella arbitral formada per Mariñas i Cornudella.

CP CALAFELL: Albert Dalmau(P), Sergi Romeu(1), Dani López(2), Jaume Altarriba i Jordi Expósito(inicial) Xavi Andreu(P), Marc Vergés, Oscar Aguilar, Jordi Raventós i Ferran Ortoll. Entrenador: Salvador Rubio
CP SITGES: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs, Oscar Martínez, Pablo Aguarón i Marc Ortells(inicial) Luis Aceituno, Marc Baldrís, Marco Aguarón, Brandon Carrara i Pablo Aguarón. Entrenador: Xavi Navarrete

Àrbitres:
Sánchez i Buixeda, regulars, no van influir en el resultat del partit però el problema crònic que existeix es la manca d’un criteri únic. Van ensenyar targeta blava al local Jordi Raventós.

Incidències: Un pavelló Joan Ortoll, on es va veure un bon ambient i on el públic local animava de bona manera des del primer moment, també destacar la sempre representació de l’afició sitgetana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada