diumenge, 4 d’octubre del 2009

Els errors sitgetans serveixen en safata la victòria al Sant Feliu

Com una espelma que poc a poc es va apagant, amb aquesta frase es podria resumir la derrota del CP Sitges contra el Fergo Aisa Sant Feliu en el partit de presentació de l’equip local, un “ matx” on els visitants tenien el domini i control en el primer temps anant al descans amb un 0-2 favorable que ràpidament va ser remuntat pels locals en un segon temps en part per la feblesa en el joc que els sitgetans van demostrar cosa que els codinencs no van desaprofitar.

Un Sitges que saltava a la pista amb Aceituno, Ortells, Oscar, Muntané i Borràs de cinc inicial, donava una imatge molt solida d’equip amb un conjunt ben ordenat al darrere i sortint al contraatac constantment el jove conjunt sitgetà de mica en mica es feia amb el control del mig, amb una bona actuació del porter Luis Aceituno, el Sitges aconseguia bloquejar el joc físic i a l’àrea del Sant Feliu, una acció derivada de la bona estratègia visitant va ser una acció de contraatac que va acabar suposant penal a favor del Sitges i que en Marc Ortells transformava inaugurant el marcador, el Sitges anava agafant més confiança i els locals més nerviosisme, aquesta sensació va anar en augment quan al min 12 el “ capi” Oriol Borràs aprofitava una gran assistència de l’Oscar Martinez per fer el 0-2, moment en que l’entrenador local, Paco Gonzalez, demanava temps mort perquè durant els minuts inicials del partit el seu equip no aconseguir estar entonat, amb la pilota en marxa el jugador local Josep Ramon Altayó fa una falta per darrere en que no busca treure la pilota i l’àrbitre li mostra targeta blava, una situació d’inferioritat numèrica favorable als sitgetans durant dos minuts i que malgrat les bones ocasions que es van disposar no van saber aprofitar per augmentar les distancies encara més en el marcador. Amb el Sitges que ja donava símptomes de cansament a falta de tres minuts per enfilar els vestidors un bloqueig de Marc Baldris a Oriol Llargués va suposar la blava pel vendrellenc, targeta que l’àrbitre va mostrar en part per compensar l’inferioritat numèrica anterior dels locals, la falta directa derivada de la targeta va ser aturada novament pel Luis Aceituno en la darrera ocasió de perill de la primera part.
Seguint el mateix guió que el “ matx” també contra el Sant Feliu la darrera setmana a Sitges, l’equip amb un tres i no res va deixar escapar el bon avantatge que s’havia aconseguit a la primera meitat per dos gols en els min 31 i 32 de Marc Vilà i Roger Valls, tenir present que el 1-2 va ser de falta directa perquè els sitgetans van arribar a les 10 faltes personals fet incomprensible que fins el moment l’equip local només tingues 2 faltes personals, un Sitges que en aquests primers instants de la segona part no va sortir connectat a la pista i els locals sense variar res en el seu joc respecte la primera part es van beneficiar, al min 37 el 3-2 pujava al marcador, posteriorment el Sitges va disposar d’un penal per empatar el partit i canviar la situació però el vendrellenc no el va poder materialitzar, qui si va aprofitar una pena màxima va ser el golejador local Marc Vilà per fer el 4-2, el partit no tenia rumb en aquells moments ja que els locals esperaven i controlaven la pilota i els sitgetans sense idees intentaven tornar al partit, bona prova de quan les coses no surten es que novament el Sitges va disposar d’un penal que Oriol Borràs a diferencia del de la primera meitat no el va transformar. Els darrers deu minuts es va veure un partit sense massa historia i en que únicament destacar el 5-2 i 6-2 als min 40 i 45 obra de Juan Fariza i Jordi Casabayó per tal d’eixamplar encara més les diferencies, l’única ocasió clara per part sitgetana va ser un xut al pal de Marc Ortells.
Un CP Sitges que el proper dilluns començarà a preparar el primer partit de la lliga el dissabte 10 d’Octubre a Mataró a les 20h i arbitrat pels srs Bifet i Rodriguez.

FERGO AISA SANT FELIU: Jordi Garcia(P), Josep Ramon Altayó(1), Guillem Casals, Marc Vilà(2) i Roger Valls(1)(inicial) Pere Turón, Jordi Casabayó(1), Juan Fariza(1) i Marc Fajas. Entrenador: Paco Gonzalez

CLUB PATÍ SITGES: Luis Aceituno(P), Marc Ortells(1), Oscar Martinez, Oriol Borràs(1) i Marc Muntané(inicial) Àlex Ribó(P), Marc Baldrís, Albert Pajares, Pau Quintana i Marco Aguaron. Entrenador: Xavi Navarrete