dijous, 15 d’octubre del 2009

La poca confiança en si mateixos provoca la primera derrota

En un partit en que tots dos equips podrien haver obtingut els tres punts, els sitgetans no van estar a l’altura durant una part important del partit, la primera part va començar de la pitjor manera quan en la primera jugada el local Eric Florenza aprofitava una pilota morta a l’àrea sitgetana per inaugurar el marcador, un gol que va fer que els sitgetans comencessin el partit amb mal peu fet que es va notar en alguns aspectes del joc com d’intensitat i la definició de les jugades, l’únic perill que els homes de Xavi Navarrete van mostrar en aquesta primera meitat va ser una passada de la mort de Oscar Martinez que Marc Muntané rematava i el porter local Jordi Esteve, el millor dels locals, aturava sense gaire complicació, amb aquest Sitges sense un rumb fix el partit s’aturava per el temps de descans, uns deu minuts que en part van servir per tornar a col•locar els sitgetans en l’òrbita del “ matx”.
La segona part ja era un altre historia amb un Sitges de menys a més amb un Mataró a l’expectativa, al min 33 Marc Ortells aprofitant les 10 personals locals donava el primer avís a la defensa mataronina amb una falta directa que per la nova actuació del porter Jordi Esteve no va acabar en gol i quan millor estaven jugant els sitgetans una jugada personal del capità local Adam Puig per darrere la porteria de Ribó va suposar el 2-0. Un gol que va fer mal perquè les coses s’estaven fent bé, aquesta bona impressió es continuava observant ja que en els minuts posteriors el Sitges amb un pal i una falta directa derivada de les 15 personals , el cansament ja començava a aparèixer i el mister sitgetà ho va tenir clar, va demanar un temps mort per recargar piles i animar als jugadors en els darrers 10 min, aquest tret va donar els seus efectes de manera immediata quan el capi Borràs aprofitant el segon remat d’una falta directa retallava distancies i deixava un tram final de partit emocionant, un Sitges totalment abocat a l’atac i un Mataró que també en qualsevol situació podria matar el partit i així va ser quan a l’últim minut el jove Eric Florenza feia el segon gol de la tarda i el definitiu 3-1, no va haver-hi temps de reacció i la primera derrota de la temporada es va acabar consumint.

CH MATARÓ: Jordi Esteve(P), Marc Gassó, Adam Puig(1), Eric Florenza(2) i Marçal Giralt(inicial)Josep Romeu(P),Eric Serra, Oriol Bartrés, Jordi Truyols i Oriol Feliu. Entrenador: Joan Carles Vadillo

CP SITGES: Àlex Ribó(P), Oriol Borrás(1), Marc Muntané, Marc Ortells i Oscar Martínez(inicial) Luis Aceituno(P), Marc Baldrís, Marco Aguarón, Pablo Aguarón i Pau Quintana. Entrenador: Xavi Navarrete

Gols: Min 2-Mataró 1-0, Eric Florenza
Min 34-Mataró 2-0, Adam Puig
Min 44-Sitges 2-1, Oriol Borrás
Min 49 Mataró 3-1, Eric Florenza

Arbitratge: Srs Bifet i Rodríguez, correctes en tot moment no van mostrar cap targeta blava, 14 faltes personals el Sitges i 16 faltes personals el Mataró.