diumenge, 25 d’octubre del 2009

Un gran joc d’equip dona els tres primers punts al Sitges

El Sitges s’imposa a la difícil pista del Sant Feliu per un contundent 5-8, una important victòria fonamentada en el bon joc col•lectiu i en una magnifica actuació del porter Àlex Ribó, en un partit molt intens i dur on els sitgetans van saber dominar de principi a fi el partit.
En un bon principi el domini del Sitges no era tan clar, poques arribades a porteria i amb poca definició mentrestant el Sant Feliu intentava el mateix però es trobava amb un mur infranquejable anomenat Àlex Ribó, el millor jugador del Sitges que es va poder veure sobre la pista. Passada la meitat de la primera part el partit ja es començava a animar i aleshores va ser quan van arribar els gols, al min 18 després d’un perfecte contraatac sitgetà que el porter local Pere Turón va aturar el Sant Feliu es va avançar en el marcador mitjançant Guillem Casals, semblava que els codinencs posaven la directa cap a la victòria però per sort sitgetana no va ser així ja que en la següent jugada uns peus a l’àrea local va suposar penal i l’empat obra de Pablo Aguarón després de que el porter local rebutgés en primera instancia la pilota. Un partit dur amb molta intensitat i bona prova d’això va ser que a manca de cinc minuts per finalitzar la primera part els sitgetans van arribar a les 10 faltes personals, el Sant Feliu no va aprofitar l’ocasió de tornar a avançar-se al fallar Altayo la falta directa, precisament el jugador local va ser el protagonista de l’incident que va acabar de canviar el signe del partit, abans va ser el Sitges el que va donar un cop d’efecte marcant Oscar Martinez el primer dels tres gols que acabaria marcant, no tot va acabar amb el 1-2 ja que faltant 40 segons el mateix Oscar amb una jugada de “ murri” fa el 1-3, aleshores es quan es produeix l’incident que acabaria marcant el partit en contra dels locals i es la vermella directa que Josep Ramon Altayó va veure per donar-li un cop de stick al visitant Marc Baldrís al cap que li va provocar una obertura al cap per la qual va necessitar set punts de sutura, amb aquest desagradable enrenou s’arribava al descans.
El camí a seguir en la segona part no era gens fàcil ja que els homes de Xavi Navarrete havien de controlar tant el marcador com l’aspecte psicològic ja que els ànims estaven una mica caldejats després de l’incident del final de la primera, els jugadors ho van complir des de un bon principi, al min 26 Oscar Martinez feia el 1-4 i seguidament aprofitant les 10 faltes personals locals el capi Borràs eixamplava encara més les diferencies, era de llarg el moment on es veia més clar el domini sitgetà amb un Sant Feliu anant a remolc del Sitges però el moment en que el partit no tant per resultat sinó pel gerro d’aigua freda que comporta va ser al min 35 quan el local Roger Valls rep una blava per enganxar per darrera a Marc Ortells, el jugador sitgetà executa la falta directa magistralment per fer el 1-6, un dur cop que els locals no van saber superar encara que d’ocasions en van tenir però totes es van trobar amb la muralla Ribó, cert que els homes de Paco Gonzalez aprofitant errors sitgetans i faltes directes derivades de personals van escurçar les distancies amb gols de Fariza, Casabayó i Vilà fins al 4-6 però un temps mort demanat pel mister sitgetà va servir per reconduir un altre vegada la situació cap al canto sitgetà, Oscar Martinez culminant una gran actuació personal i Pablo Aguarón van fer el 4-7 i 4-8 respectivament, un marcador que va patir una darrera modificació amb el 5-8 obra de Jordi Casabayó a les acaballes del partit.
Important primera victòria del Sitges que fa que l’equip es col•loqui en 10ena posició amb tres punts, el següent partit serà aquest proper dissabte a Sitges rebent la visita del sempre perillós CPP Raspeig, el partit començarà a les 18:30, es important l’assistència del públic al coliseu sitgetà ja que cal seguir sumant en aquesta complicada competició que es la Primera Divisió.

Fergo Aisa Sant Feliu: Pere Turón(P), Marc Vilà(1), Roger Valls, Josep Ramon Altayó i Guillem Casals(1)(inicial) Ton Falqués(P), Juan Fariza(1), Jordi Casabayó(2), Marc Fajas i Oriol Llargués. Entrenador: Paco González

Club Patí Sitges: Àlex Ribó(P), Marc Baldrís, Oriol Borràs(2), Oscar Martinez(3) i Pablo Aguarón(2)(inicial) Luis Aceituno(P), Marc Muntané, Brandon Carrara, Marc Ortells(1) i Pau Quintana. Entrenador: Xavi Navarrete

Min 49-Jordi Casabayó 5-8

Àrbitres: Serraclara i Tavera, correctes, van mostrar targeta vermella directa al local Josep Ramon Altayó i blava als locals Marc Vilà(2) i Roger Valls, blava per part del Sitges a Pablo Aguarón i Oscar Martinez.