diumenge, 18 d’octubre del 2009

El Cerdanyola aprofita petits detalls per emportar-se els tres punts

La primera derrota de la temporada a casa del CP Sitges davant el Cerdanyola per un ajustat 3-4 va fer mal ja que els sitgetans poder no van fer un gran partit però van donar tot i més a la pista per aconseguir almenys puntuar, un partit que en els primers cinc minuts es va complicar i molt quan als 8 segons de partit el sr Gorina, un dels dos col•legiats, va assenyalar penal per peus a l’àrea sitgetana i el “ killer” visitant David Ros feia el 0-1, el ritme de partit era intens i això va afavorir el Cerdanyola ja que els sitgetans no es trobaven còmodes i organitzats a la pista i fruit d’aquest desconcert una innocent badada defensiva la va aprofitar Pol Carulla per fer el 0-2, amb aquest resultat en contra el Sitges cada vegada més volia reaccionar ràpidament però per culpa d’aquesta rapidesa l’equip no es centrava, per aquest motiu Xavi Navarrete va demanar temps mort a falta de deu minuts per a la mitja part per tal de calmar el joc i que els seus homes reaccionessin, va sorgir efecte perquè en els darrers cinc minuts del primer temps es va veure un altre imatge del conjunt sitgetà creant més perill a la porteria visitant fins i tot una gran ocasió d’Oscar Martinez a pocs segons d’arribar al descans que hagués pogut ser el 1-2.
El bon final de la primera part no va ser un miratge, els jugadors locals van sortir disparats a buscar la remuntada i a la primera va arribar el premi un penal idèntic al del 0-1 però en aquest cas a l’àrea visitant va suposar el 1-2 de Marc Baldrís, els papers es canviaven el Sitges anava de menys a més i el Cerdanyola de mica en mica s’anava apagant però l’intensitat del partit feia que tots dos conjunts fessin petits errors que amb la nova normativa són letals, es el cas de la jugada del 1-3 quan millor jugava el Sitges un altre vegada la polèmica dels peus tornava a planejar a Pins Bens quan els col•legiats assenyalaven el segon penal a favor dels homes de Climent Padrós per aquesta falta, David Ros no va perdonar i tornava a eixamplar les diferencies per el Cerdanyola, quedava molt de partit i encara el Sitges animat per la seva afició no es desanimava i amb un joc atrevit i ràpid assetjava constantment la porteria visitant, el premi va arribar en els min 37 i 40 respectivament, al 37 aprofitant la falta directa derivada de les 10 personals del Cerdanyola el capi Borràs marcava el 2-3 i en el 40 una pilota d’una falta treta amb molta rapidesa i rematada per Oscar Martinez va agafar per sorpresa la defensa visitant i va suposar l’empat a 3 provocant el deliri a Pins Bens, l’afició veia que la remuntada era possible i sobretot els jugadors però en l’esport la sort no cau sempre del mateix costat i en la jugada següent del 3-3, un xut inofensiu rebota al stick de David Montero que enganya totalment Àlex Ribó i suposa el definitiu 3-4, un autèntic gerro d’aigua freda i més encara quan en una falta normal i corrent els col•legiats li mostraven targeta blava a Pablo Aguarón i el Sitges es quedava en inferioritat numèrica, una situació que els sitgetans van saber defensar i controlar, enmig de tota boja situació el Cerdanyola va arribar a les 15 faltes personals i per tant el Sitges amb inferioritat tenia una gran ocasió per empatar el partit però la pilota se li va escapar, quan el Sitges va recuperar el quart efectiu un altre acció que va acabar marcant el desenllaç del matx, la discutible expulsió amb vermella directa d’un dels delegats locals i que va suposar que la resta del partit el Sitges novament jugues amb tres jugadors a pista, una gran ocasió pels visitants de controlar plàcidament el partit, encara que amb tres jugadors els homes de Xavi Navarrete fins al darrer segon van disposar d’ocasions, com un pal a falta de 17 segons, per empatar el partit.
Una derrota en que s’han d’extreure diferents conclusions, la negativa es que la concentració i intensitat en el joc s’han de mantenir durant els 50 min de partit i la positiva, l’actitud exposada pels jugadors sitgetans en tot moment davant les adversitats, el Sitges torna als entrenaments el proper dilluns per preparar la tercera jornada de lliga, la visita a Sant Feliu del dissabte 24 d’Octubre.

CP SITGES: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs(1), Marc Ortells, Pablo Aguarón i Oscar Martinez(1) (inicial) Luis Aceituno(P), Marc Muntané, Marc Baldrís(1), Pau Quintana i Brandon Carrara. Entrenador: Xavi Navarrete

CERDANYOLA CH: Lluís Tomás(P), David Montero(1), Borja de Ramón, Pol Carulla(1) i David Ros(2)(inicial) Luis Nache(P), Freddy Hinojal, Adrià Parellada, Xavi Pastó i Enric Ripoll. Entrenador: Climent Padrós.

Arbitratge: Gorina i Rovira
, regular, petits detalls de la normativa que queden a criteri personal de l’àrbitre poden decidir i partits i es el que va acabar passant en el partit , van mostrar targeta blava a Pablo Aguarón(Sitges) i vermella al delegat sitgetà Joaquim Monasterio.