diumenge, 6 de desembre del 2009

El Sitges perd els tres punts en un minut final d'infart

Multitud de sensacions i conclusions que es poden extreure de la derrota del Sitges davant el Voltregà però per resumir el que van ser els 50 minuts de joc i el camí que ha de seguir l’equip de cara al futur s’ha de dir que l’equip sitgetà ho va donar tot, en tot moment va plantar cara al líder i va tenir la victòria a la mà però es el topic, que l’esport es cruel, i així va ser perquè el premi de la victòria no va arribar i inclòs ni la consolació de l’empat ja que un últim minut agònic en que la balança de la fortuna es va decantar cap als visitants va fer que els tres punts volessin cap a Osona.
En tot moment no va haver-hi un domini clar i constant de tots dos equips, marcava primer Juli Anguita, d’un fort xut frontal, un avantatge que Oscar Martínez s’encarregava de trencar quatre minuts més tard amb el 1-1, durant tot el primer temps igualtat d’ocasions en totes dues porteries. La segona part els homes de Xavi Navarrete van anar a l’acció directa, continuant fent el bon joc de la primera part però pujant el ritme del partit per tal d’intentar transformar les bones sensacions en gol, semblava que amb el golas d'Oriol Borràs amb assistència de Marc Ortells, la victòria es quedaria a Pins Vens i més quan els visitant cometien la desena personal i per tant ocasió d’or pel Sitges de sentenciar el partit, Torelló va saber aturar el llançament d’Oriol Borràs, per endavant dos minuts on malgrat la dificultat el Sitges mantenia la concentració per no deixar escapar la victòria però una mitja volta de Jordi Urbano a la frontal de l’àrea va suposar el 2-2, dur cop però encara quedava prou temps, a un minut del final els visitants podrien haver sentenciat amb una falta directa per les 10 faltes personals del Sitges però Àlex Ribó aturava de manera magistral i deixava el partit encara en igualtat, una situació de power-play per una expulsió en el cos tècnic sitgetà va comportar que el Sitges jugues el darrer minut i mig de partit amb 3 jugadors, aguantant les envestides dels visitants en forma de xuts de fora l’àrea, en un d’aquests xuts enverinats, Jaume Molas a manca de 14 segons sentenciava el partit, pocs segons per la reacció que no van servir per solucionar la situació, dura derrota pels mèrits del Patí.
Cal aixecar el cap i seguir amb la mateixa línia de joc de cara a la propera jornada, en la que el CP Sitges visitarà l’Alcobendas el proper dissabte 12 de Desembre, el “matx” començarà a les 18:30h.

CP Sitges: Àlex Ribó(P), Marc Baldrís, Oriol Borràs(1), Oscar Martínez(1) I Pablo Aguaron(inicial) Luis Aceituno(P), Marc Muntané, Brandon Carrara, Marco Aguaron i Marc Ortells. Entrenador: Xavi Navarrete

CP Voltregà: Roger Torelló(P), Juli Anguita(1), Jordi Romeu, Jordi Urbano(1) i Gerard Teixidó(inicial) Jordi Codina(P), Guillem Ribot, Jaume Molas(1), Carles Rodriguez i Guillem Vilaró. Entrenador: Ivan Sanz

Gols: Min 4 Juli Anguita 0-1/ Min 8 Oscar Martínez 1-1/ Min 47 Oriol Borràs 2-1/ Min 49 Jordi Urbano 2-2/ Min 49: 46 Jaume Molas 2-3

Àrbitres: Bifet i Serraclara, regular, no van influir directament en el resultat però la manca de decisió i criteri en els moments indicats va crear confusió al joc.