diumenge, 20 de desembre del 2009

Un just empat per tancar l'any

El CP Sitges ha tancat el 2009, esportivament parlant, empatant a 4 enfront el Graficas Ona San Antonio, en un matx en que qualsevol dels dos equips es podria haver emportat els tres punts.
La iniciativa en els primers compassos del partit la duia el Sitges, Pablo Aguarón amb un xut frontal feia el 1-0, semblava que els locals serien els amos i senyors del matx però immediatament al gol sitgetà, el capità visitant, Iñaki Arroyo igualava el marcador. Un Sitges que en tot moment creava perill a la porteria de Soldevila però que no sabia canalitzar i organitzar aquest perill fet que li comportava alguns ensurts en defensa, malgrat aquesta irregularitat el Sitges va disposar d’un penal i que d’una falta directa derivada de les 10 faltes personals dels navarresos, en cap de les dues va arribar el gol, panorama incert ja que tots dos conjunts no donaven signes d’estabilitat i s’entrava en un temps en que qualsevol dels dos equips podria marcar, aquesta sort va caure del canto visitant, Alberto García i Michel Dantas, als min 18 i 22, feien el 1-2 i 1-3, una distancia excessiva per lo vist que Marc Baldrís de penal retallava, amb el gol del Sitges es tancava un primer temps en que els gols van ser el fet més destacable.
En l’inici de la segona meitat es repetia el guió de la primera un Sitges tenint el domini del joc i creant les ocasions de perill, al min 30 arribava el 3-3 obra novament de Pablo Aguarón aixecant i rematant una pilota a l’aire, fent així el millor gol de la tarda a Pins Vens, l’alegria durava poc perquè Dantas aprofitava un forat a la frontal de l’àrea per engaltar un xut que foradava la porteria d’un Luis Aceituno, que un altre vegada ha complert amb nota la baixa d’Àlex Ribó. S’entraven en els últims quinze minuts del partit i tots dos equips es trobaven a una falta personal de complir cicle, cap dels dos va aprofitar l’ocasió i els navarresos cada cop complicaven encara més la missió del Sitges d’aconseguir treure alguna cosa positiva, la resistència visitant va acabar al min 45 quan Marco Aguarón marcava el primer gol de la temporada i igualava el partit, cinc minuts finals que tots dos equips van aprofitar fins al darrer moment per emportar-se els tres punts, els homes de Xavi Navarrete ho van intentar però no va ser possible, en canvi els visitants van donar un darrer ensurt en forma de pal al darrer segon.
Un Sitges que tanca l’any 2009 en la tretzena posició amb 11 punts i que no tornarà a jugar fins al proper 9 de Gener del 2010 a la pista del Toshiba Vigo Stick.

CLUB PATÍ SITGES: Luis Aceituno(P), Oriol Borràs, Pablo Aguarón(2), Oscar Martínez i Marc Ortells(inicial) Jaume-Arnau Marquès(P), Brandon Carrara, Marc Baldrís(2), Marc Muntané i Marco Aguarón(2). Entrenador: Xavi Navarrete

GRÀFICAS ONA SAN ANTONIO: Luis Soldevila(P), Iñaki Arroyo(1), Michel Dantas(2), Alberto García(1) i Gonzalo Andrade(inicial) Nelson Alves(P), Orhi Labiano i Lisandro Jofre Millet. Entrenador: Alberto Urdániz

Gols: Min 5: Pablo Aguarón 1-0/ Min 6: Iñaki Arroyo 1-1/ Min 18: Alberto García 1-2/ Min 22: Michel Dantas 1-3/ Min 22: Marc Baldrís 2-3/ Min 30: Pablo Aguarón 3-3/ Min 34: Michel Dantas 3-4/ Min 45: Marco Aguarón 4-4.

Àrbitres: López i Fernández, de la territorial andalusa i gallega, correctes, les seves decisions no han influït directament en el resultat, no han ensenyat cap targeta.

Incidències: Un pavelló de Pins Vens que ha registrat una entrada fluixa degut en part pel fred que ve fent aquests dies i perquè durant bona part del partit també s’estava jugant la final del Mundial de Clubs, el peix gros sempre es menja el petit.

1 comentari:

  1. PERO ELS DE SEMPRE HI ERAM ANIMAN AL PATI,BONES FESTES I SORT P'EL 2010
    Amics del Prado

    ResponElimina