diumenge, 29 de novembre del 2009

El Sitges sap reaccionar i guanya un partit on el gol es el protagonista

Gols, es la paraula en que es podria resumir el partit entre el CP Monjos i el Patí Sitges, el marcador final de 7-10 dona fe de l’autentica exhibició de gols que els nombrosos aficionats presents al municipal de Santa Margarida i els Monjos han pogut observar i en que el Sitges ha estat l’equip que més seny ha posat durant aquest ràpid i intens partit.
Una victòria que no ha estat gens fàcil pels homes de Xavi Navarrete ja que uns primers deu minuts demolidors dels locals han fet que hi hagués un 3-0 al marcador que feia pensar que el partit seria un passeig pels locals però lluny de seguir per aquest camí la historia quan Brandon Carrara feia pujar el 3-1, una injecció de moral que alhora servia per trencar el ritme ràpid dels locals, a partir d’aquest moment el Sitges ha anat a més i ha començat a tenir més domini en el joc cosa que li ha permès crear nombroses ocasions, entre les cuals el 3-2 i 3-3 als min 14 i 16 que han suposat equilibrar la balança novament, fent gala d’una excel·lent gestió de les faltes personals, els visitants han anul·lat les armes ofensives dels locals fet que ha contribuït que l’equip de Toni Aranda s’hagi carregat de faltes personals, quan semblava que s’arribaria al descansa amb l’empat al marcador, Pablo Aguaron ha batut la porteria de De Moya amb un potent xut que ha deixat pas als crits del nombrós públic sitgetà present al partit. Vist com han anat les coses al principi el resultat immillorable de cara a la segona part.
Tal com acabava la primera part començava la segona ja que al min 28 un clar penal de Francesc Sellés era transformat per l’Oscar Martínez i sense temps de reacció per part dels locals, aquests feien la desena falta personal que el “ capi” Borràs fallava però que hàbilment recuperava la pilota per oferir-li una assistència d’or a Oscar Martínez perquè el vilanoví establis un 3-6 que donava l’errònia sensació de pensar que el “ matx” estava guanyat, però quedaven vint minuts i el joc a pilota parada, sigui pels penals o les faltes directes, adquiria una gran importància. Un veterà com en Pere Varias retallava les distancies transformant un penal, contínuament el “matx” es decantava cap a les dues bandes, al min 34 una protesta del local Francis Jurado li comportava la blava directa que Oriol Borràs aprofitava per marcar la falta directa i establir el 4-7, sobretot des de la banqueta s’insistia en mantenir el cap fred per tal de conduir aquesta gratificant situació però alhora perillosa, una blava a Oscar Martínez, excessiva i que va ser mostrada en part per compensar l’anterior de Jurado, suposava el 5-7 de Pere Varias, una etapa del partit en que la pressió a la porteria d’Àlex Ribó per part dels locals era intensa i en una acció d’oportunisme Oleguer Martí marcava el 6-7 i el tercer en el seu comte particular i apretava les coses encara més deparant un tram final de partit molt intens, no va tardar gaire el Sitges en reaccionar, dos minuts més tard, al 15, Oscar Martínez s’encarregava de tornar a posar les coses al seu lloc amb el 6-8, malgrat aquest avantatge els darrers deu minuts es presentaven difícils ja que vista la dinàmica del partit tot canvia en un tres i no res, a falta de cinc minuts, el Sitges cometia la desena personal i servia en safata una ocasió d’or que novament Pere Varias desaprofitava i tornava a posar emoció al partit, lluny de posar-se nerviós i desconnectar del partit, el “ baby team” va mantenir el cap fred fins que Oscar Martínez va trencar definitivament el partit fent el 7-9 a falta de dos minuts per finalitzar el partit culminant una gran actuació amb 4 gols inclusos, un marcador que Brandon Carrara tancava amb el 7-10 definitiu.
Tres punts que permet al Sitges sortir de la zona de descens i tenir 9 punts, destacar l’actuació de homes com Oscar Martínez, Pablo Aguarón o Brandon Carrrara que junt amb els seus companys han tirat del carro durant els 50 minuts del partit. El proper partit del Sitges serà el proper 5 de Desembre a Pins Vens enfront el CP Voltregà, el partit començarà a les 18:30h i estarà dirigit pels srs Bifet i Serraclara.

CP Monjos: Juan Ramón De Moya(P), Oleguer Martí(3), Francis Jurado, Francesc Selles i Antonio Torreño(2)(inicial) Oriol Martínez(P), Pere Varias(3), Oscar Lupión, Xavi Ventura i Marc Sabaté. Entrenador: Toni Aranda

Club Patí Sitges: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs(1), Brandon Carrara(2), Oscar Martínez(4) i Pablo Aguaron(2)(inicial) Luis Aceituno(P), Marc Baldrís, Marc Muntané, Marco Aguaron i Marc Ortells(1). Entrenador: Xavi Navarrete

Àrbitres: Pashaei i Gorina, correctes, en tot moment han controlat el ritme del partit, han ensenyat targeta blava a Francis Jurado i Oscar Martínez, dels Monjos i Sitges respectivament.

Incidències: Un pavelló municipal de Santa Margarida i els Monjos, amb una molt bona entrada, el fred de la proximitat amb Sitges ha provocat que l’afició també hagi estat present.

Gols: Min 1 Oleguer Martí 1-0/ Min 5 Oleguer Martí 2-0/ Min 8 Antonio Torreño 3-0/ Min 10 Brandon Carrara 3-1/ Min 14 Pablo Aguaron 3-2/ Min 16 Marc Ortells 3-3/ Min 24 Pablo Aguaron 3-4/Min 28 Oscar Martínez 3-5/ Min 31 Oscar Martínez 3-6/Min 33 Pere Varias 4-6/ Min 34 Oriol Borràs 4-7/ Min 35 Pere Varias 5-7/ Min 38 Oleguer Martí 6-7/ Min 40 Oscar Martínez 6-8/ Min 42 Pere Varias 7-8/Min 45 Oscar Martínez 7-9/ Min 49 Brandon Carrara 7-10