dilluns, 28 de desembre del 2009

Tres jugadors del Sitges deixen el club

Escàndol al Club Patí Sitges, Pablo Aguarón, Oscar Martínez i Albert Pajares deixen el club i fitxen pel recent creat Alcobendas-Real Madrid. Els jugadors, que no es van presentar al torneig junior de Reis del CP Vic celebrat ahir diumenge, van ser descoberts arribant a les oficines del Santiago Bernabeu a altes hores de la matinada per acabar de tancar l’acord amb els responsables de la casa blanca.
Fonts pròximes al club presidit per Florentino Pérez indiquen que les negociacions van començar durant la visita que el CP Sitges va fer a la capital de l’estat el passat 12 de Desembre amb motiu del partit Alcobendas-Sitges, aleshores va ser quan els dirigents blancs es van reunir amb els tres jugadors i donada la gran oferta econòmica que se’ls hi va plantejar els jugadors van acceptar i el fitxatge es va consumar.
La reacció per part de la cúpula directiva i de l’afició no s’ha fet esperar, la junta amb el president Jaume Monasterio al cap ha fet una roda de premsa per expressar el dolor cap als tres jugadors i el club blanc per les maneres en que s’han produït els fets, per la seva banda l’afició considera com una alta traïció aquest esdeveniment i encara més en el cas de Pablo Aguarón, ja que el antic jugador del Sitges reiteradament es declarava aficionat del Barça i antimadridista. En fi un desagradable cas que a l’espera de la possible reacció per part dels tres jugadors ja veurem quines conseqüències portarà al conjunt sitgetà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada