diumenge, 22 de novembre del 2009

EL SITGES PAGA AMB UNA DERROTA LA PRECIPITACIÓ EN EL JOC

La tarda-nit a Pins Bens es presentava com una jornada propicia perquè el Club Patí Sitges sumes la segona victòria consecutiva però la precipitació, el poc equilibri en el joc i la bona organització del Tordera va fer que els tres punts volessin del coliseu sitgetà.
En el primer tram del “ matx” els locals van disposar d’ocasions clares per inaugurar el marcador però el pal i l’actuació del porter torderenc, Albert Luzón, va evitar que el Sitges s’avancés, i el que són les coses en els millors moments del Sitges va arribar el 0-1 al min 10 obra d’Adrià Piera, com desgraciadament ha anat succeint en els altres partits l’equip rival s’avança, Baldrís als 15 min podria haver igualat el partit però novament el porter visitant rebutjava l’ocasió de gol. Era un partit del tot travat, sense una constància en el joc per part de tots els equips, era el Tordera qui s’afavoria d’aquesta situació, Berna va estar a punt de fer el 0-2 pels visitants però Àlex Ribó ho va evitar, els homes de Xavi Navarrete també van tenir una darrera ocasió abans del descans amb un xut que novament va tocar el pal.
Les dinàmiques costen molt de trencar i aquest mal va perseguir els locals durant tota la segona part, una errada defensiva fruit de la precipitació per atacar i empatar el partit va donar peu al 0-2 obra del capità del Tordera, Marc Serra, la situació es complicava, quedaven 15 minuts de partit però la missió era difícil, encara més quan els àrbitres van xiular un penal perquè el porter local Àlex Ribó aturava una pilota amb l’stick al terra, un dels arbitres el sr Buixeda ordenava repetir la pena màxima únicament atenent les protestes visitants i aquí no acabava la cosa ja que segons més tard el Sitges arribava a les 10 faltes personals per tant els torderenc tenien una nova oportunitat per sentenciar el partit però novament Ribó aturava la falta per partida doble. Els darrers deu minuts de partit el Sitges va posar més cor i voluntat que joc per intentar aconseguir el consol de l’empat però no va poder ser, inclòs una falta directa derivada de les 10 personals del Tordera no va servir per introduir el Sitges dins el partit.
Una derrota que manté el Sitges amb 6 punts a la zona perillosa de la taula, toca passar pagina i centrar les mirades en el proper partit que serà el dissabte 28 de Novembre a Santa Margarida i els Monjos enfront l’equip local, a les 20h i dirigit pels srs Pashaei i Gorina.

Club Patí Sitges: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs, Oscar Martínez, Pablo Aguaron i Marc Ortells(inicial) Luis Aceituno(P), Marc Baldrís, Marc Muntané, Brandon Carrara i Pau Quintana. Entrenador: Xavi Navarrete

Club Patí Tordera: Albert Luzón(P), Bernabé Garcia, Adrià Piera(1), Marc Serra(1) i Roger Pujol(inicial) Entrenador: Xavi Albet

Gols: Min 10 Adrià Piera 0-1/ Min 32 Marc Serra 0-2

Àrbitres: Buixeda i Pedrós, regulars, no van influenciar en el resultat pero la manca d’unificació de criteri i decisió entre tots dos arbitres es l’autentica tasca que el col·lectiu arbitral ha de treballar per solucionar, no van ensenyar cap targeta.

Incidències: Un pavelló de Pins Bens amb una entrada acceptable i en que l’afició malgrat la derrota no va parar d’animar als seus. Com ve sent habitual durant aquesta temporada la joventut no deixa sol l’equip.