diumenge, 28 de març del 2010

Un bon començament dóna els tres punts al Sitges

El CP Sitges s’ha refet de la dolorosa derrota a Areces, vencent per un clar 2-7 a la complicada pista del Tordera. Tres punts que fan que els sitgetans es continuïn aferrant, novament, a la lluita per la permanència.
Des del primer instant el Sitges ja ha sortit amb la directa posada, al min 3 Marc Ortells, d’un xut lateral a l’àrea local feia el 0-1. Ell mateix donava l’assistència de la mort perquè Oscar Martinez realitzes el 0-2, i si no anaven encara més descol·locats els locals, de nou Ortells al min 13 de penal, feia el segon dels quatre gols amb els quals acabaria el partit. La banqueta local demanava temps per aturar aquest gran inici sitgetà, una aturada del joc que tenia poc efecte, malgrat que Berna, aprofitant un rebot retallava distancies. Poc a poc els homes de Xavi Albet s’anaven desconnectant del matx. Bona prova d’això, una blava per protestar de Marcelo Uribe que ha fet que el Sitges jugues amb superioritat numèrica el tram final de la primera part i el inicial de la segona.
Concentració i intensitat, han estat els dos elements que els jugadors sitgetans han aplicat al inici de la segona part, per tal d’evitar qualsevol reacció local. Un innocent penal de Pablo Aguarón era errat per Berna, un exemple més de la frustració local. Acabant una gran jugada col·lectiva Brandon Carrara anotava al min 35 el 1-4, distancia que Piera, aprofitant la desena falta sitgetana per reduir-la, El Sitges no sabia aprofitar les nombroses faltes personals i per conseqüència les faltes directes per rematar el partit, però per suplir aquesta mancança apareixia la qualitat, al min 19 Marc Ortells i Oscar Martínez feien el 2-5 i 2-6. Uns darrers instants en que els locals veien que el partit estava dat i beneit, sensació que el Sitges l’ha acabat de plasmar al marcador, quan Marc Ortells de penal, ha fet el definitiu 2-7 i el quart del seu comte particular. Ara el Sitges té dues setmanes de descans que serviran per recarregar piles de cara a aquest important darrer tram de la temporada.
CP TORDERA: Marcel Luzón(P), Bernabé Garcia(1), Adrià Piera(1), Marc Serra i Roger Pujol(inicial) Marc Francesch(P), Gerard Cusachs, Josep Tornamorell i Marcelo Uribe. Entrenador: Xavi Albet

CP SITGES: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs, Oscar Martínez(2), Pablo Aguarón i Marc Ortells(4)(inicial) Luis Aceituno(P), Marc Muntané, Brandon Carrara(1), Marco Aguarón i Pau Quintana.
Entrenador: Xavi Navarrete

Gols:
Min 3 Marc Ortells 0-1/ Min 6 Oscar Martínez 0-2/ Min 13 Marc Ortells 0-3/ Min 15 Bernabé Garcia 1-3/ Min 35 Brandon Carrara 1-4/ Min 39 Adrià Piera 2-4/ Min 43 Marc Ortells 2-5/ Min 44 Oscar Martínez 2-6/ Min 46 Marc Ortells 2-7

Arbitratge: Buixeda, regular, com quasi tots alguna petita errada pot haver tingut però si una cosa s’ha de destacar es la fermesa amb la qual ha xiulat, ja que durant tot el partit s’ha vist pressionat per l’ambient. Ha ensenyat targeta blava a Marc Serra i Marcelo Uribe.

Incidències: Un poliesportiu municipal de Tordera, amb una petita entrada, una gran part eren aficionats del Sitges. L’anècdota de la jornada ha estat que el partit l’ha xiulat un col·legiat, Buixeda, ja que l’altre àrbitre, Pérez, ha patit una indisposició.