diumenge, 18 d’abril del 2010

Un empat que hauria d'haver estat una victòria

Quan la parella arbitral senyalava el final del partit, les cares de jugadors i afició eren d’un pel de decepció ja que l’equip havia tingut una oportunitat d’or d’apropar-se a la permanència. El 3-3 final, resumeix en part el gran partit que es va veure a Pins Vens, on tant Sitges i Monjos van tenir la victòria a la mà, encara que el Sitges va fer més mèrits.
Des de el primer minut es va veure un Sitges molt ràpid i duent el ritme del partit, cosa que feia que els Monjos es veies una mica desbordat. Bona prova d’això va ser que en els primers minuts, els visitants estaven molt carregats de faltes. A falta de control, els Monjos van sorprendre mitjançant un xut de mig camp de Varias que Brichs picava enganyant a Ribó, fent així el 0-1. Malgrat el gol, el Sitges reaccionava de manera efectiva al següent minut, quan Oriol Borràs transformava la falta directa i empatava el “ matx”. El tram final de la primera part continuava sent dominat pels locals, sent el porter visitant De Moya l’autèntic culpable que el Sitges no s’hagués anat als vestidors amb un gran avantatge. Això els mèrits arribaven al min 17 quan Ortells marcava de penal el 2-1, deixant
Immediatesa, seria la paraula per definir el començament de la segona part ja que Marc Sabaté, feia el 2-2, amb un potent xut lateral de mig camp que sorprenia a tothom en general, als 7 segons d’aquest segon temps. Un altre vegada el partit s’igualava, un fet efímer ja que un minut més tard Borràs de nou, amb un dèbil xut, sorprenia De Moya. Encara que el Sitges anés guanyant, el partit continuava presentant multitud de dificultats, una d’important era la blava que veia Marco Aguarón i que obligava als locals a jugar amb inferioritat durant uns minuts en que el desgast físic, un repte que es va superar. Els homes de Xavi Navarrete gestionaven a la perfecció el partit, el que no van poder evitar es la desena falta personal que va suposar l’empat a tres dels Monjos, Sellés errava la falta però aprofitava el rebot i batia Ribó. D’aquí fins al final, tots dos equips es buidaven i anaven a per totes, especialment el Sitges, tot i així els Monjos en alguna jugada aïllada va ficar la mà al cor a la parròquia sitgetana. Un darrer minut d’infart on tots dos equips estaven a una falta de complir cicle, definia a la perfecció el que va ser el matx, malauradament la bola no va voler entrar i el Sitges va obtenir un punt que mirant la taula no ajuda molt però que confirma la progressió en que l’equip arriba a aquest darrer tram de la lliga.

CP SITGES: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs(2), Marc Ortells(1), Oscar Martínez i Pablo Aguarón(inicial) Luis Aceituno(P), Marc Muntané, Brandon Carrara, Marco Aguarón i Pau Quintana. Entrenador: Xavi Navarrete

CP MONJOS: J.R. De Moya(P), Pere Varias, Oleguer Martí, Oscar Lupión i Xavi Brichs(1)(inicial) Oriol Martínez(P), Xavi Ventura, Marc Sabaté(1), Francesc Sellés(1) i Antonio Torreño. Entrenador: Toni Aranda

Gols: Min 11 Xavi Brichs 0-1/ Min 12 Oriol Borràs 1-1/ Min 17 Marc Ortells 2-1/ Min 25 Marc Sabaté 2-2/ Min 27 Oriol Borràs 3-2/ Min 36 Francesc Sellés 3-3

Àrbitres: Rovira i Sánchez, regulars, la manca de criteri i decisió entre la parella arbitral, perjudica al joc. Van ensenyar targeta blava a Marco Aguarón pel Sitges, pels Monjos cap.

Incidències: Un pavelló municipal de Pins Vens, amb una bona entrada que en part ha estat l’al·licient que ha conduit als jugadors a realitzar un gran partit