diumenge, 20 de setembre del 2009

LA MILLOR CARTA DE PRESENTACIÓ POSSIBLE

Sense cap mena de dubte el CP Sitges no podria donar millor imatge davant la seva afició en el dia de la presentació derrotant a un feble equip francès del HC Biarritz per un clar i contundent 10-3. Un “ matx” que de principi a final va tenir color sitgetà i es que els francesos, entre els cuals hi han jugadors catalans com Carles Expósito, Aitor Fonollosa i l’entrenador Josep Maria Barrachina, ja venien amb un gran handicap i que reafirma allò que ja se sap i es que en el món de l’hoquei s’hi veu de tot, el problema ve que la Federació Francesa de Hoquei no ha aprovat al cent per cent tota la nova normativa i això fa que els equips parteixin amb una certa desavantatge, això unit a que el nivell es més baix del que es juga a Espanya fa que la diferencia entre tots dos conjunts sigui majúscula.
El Sitges va exercir aquesta condició de favorit ja en els primers instants del partit, en el min 2 Pablo Aguarón d’una internada a l’àrea feia el primer dels quatre gols en el seu compte particular, amb el 1-0 els sitgetans van començar a pressionar l’àrea francesa conscients de que el rival oferia poca resistència, prova d’això va ser la jugada del 2-0, una genialitat a l’aire de Marc Baldrís d’aquelles de traca i mocador, els francesos no trobaven el seu joc i el poc coneixement de la nova normativa va provocar el penal del 3-0 quan el defensa francès Hyacinthe Cherifi va rebutjar la pilota dintre l’àrea i va provocar un penal que el capità Oriol Borràs s’encarregava de materialitzar, amb aquest resultat la confiança de tots els jugadors augmentava i això es veia reflectit en el joc de l’equip també ho va saber observar el tècnic sitgetà Xavi Navarrete per provar la nova incorporació sitgetana, en Marc Ortells, que per els entrenaments comtats que porta amb l’equip s’està integrant bastant bé en la dinàmica de l’equip, els francesos dirigits per Josep Maria Barrachina poc tenien a fer, en una d’aquestes poques ocasions el també català Carles Expósito va retallar distancies amb el 3-1 que ràpidament en la següent jugada Pablo Aguarón va canviar fent el 4-1 amb un xut acurat a la banda esquerra de la porteria i que el porter francès no va poder fer res, en els darrers cinc minuts de la primera part poques coses a destacar però importants, falta directa derivada de 10 personals del Biarritz que Pau Quintana no va encertar, un penal que l’equip francès també va desaprofitar i a pocs segons d’acabar el 5-1 obra d’Oriol Borràs després de rebre una magnifica assistència de Marc Ortells. Un primer temps en que els sitgetans van ser els clars dominadors i sense que el conjunt francès oferís resistència.
A la segona part es va veure el mateix Sitges que als inicis de la primera, molta intensitat i joc per tal de sentenciar el marcador i així va ser ja que als min 32 i 34 respectivament Pau Quintana va fer el 6-1 i Pablo Aguarón el 7-1, a partir dels dos gols els sitgetans van abaixar el llisto per tal de que el partit no acabes amb golejada seguidament uns 10 min de joc avorrit van acabar amb un penal a favor del Biarritz que els francesos no van marcar, a posteriori el Sitges va aprofitar una situació favorable de Power-Play per fer el 8-1 al min 43, un resultat abultat que els francesos a través de Cherifi i Exposito van retallar fins al 8-3, el marcador es va moure dos gols més per part sitgetana al darrer minut del “ matx” amb gols de Oscar Martinez i Marc Baldrís que van establir el definitiu 10-3.

CP SITGES: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs(2), Marc Baldrís(2), Oscar Martinez(1) i Pablo Aguarón(4)(inicial) Luis Aceituno(P), Xavi Diez, Marc Muntané, Marc Ortells i Pau Quintana(1).Entrenador: Xavi Navarrete.

HC BIARRITZ
: Cyril Desnoyer(P), Hyacinthe Cherifi(1), Aitor Fonollosa, Sebastien Lesca i Igor Basurko(inicial) Julien Serror(P), Lander Domingo, David Ansas, Fabien Boutrois i Carles Expósito(2).Entrenador: Josep Maria Barrachina.

Àrbitres: Tavera i Sánchez, correctes, van ensenyar targeta blava al jugador francès Sebastien Lesca.

Incidències: Una entrada amb un quart de pavelló ple en el dia de la presentació de tots els equips del CP Sitges.