dimecres, 2 de setembre del 2009

EL NOU PROJECTE COMENÇA AMB DERROTA

Primer partit de pretemporada del nou Sitges i primera derrota contra el Pati Vilafranca de l’OK Lliga per 2-4. Una derrota però que no s’ha de prendre al peu de la lletra ja que per els sitgetans aquest ha estat el debut del nou curs i el vilafranquins porten dues setmanes d’entrenaments i algun altre partit de més.
Ha estat un “ matx” en que tots els presents a Pins Vens volien veure en acció als nous jugadors i alguns antics sitgetans com Sebas Moreno, Marçal Montserrat o Sergio Miras, i també els canvis en la normativa que s’han implantat a partir d’aquesta nova temporada, aquest gran canvi ja començat a veure's perque els jugadors durant tot el partit han actuat sempre evitant el contacte al màxim per així evitar les personals encara que en línies generals tots dos equips han arribat als dos cicles de faltes personals(1er de 10 i el 2on de 5).
El gol ha tardat una miqueta en arribar ja que tots dos equips durant molta estona han anat provant els nous sistemes de joc adaptats a la nova normativa, el primer dels del Penedès ha arribat al min 12 obra de Roger Boira, amb el 0-1 el conjunt dirigit per Xavi Navarrete ha continuat amb el guió establert movent constantment la banqueta per tal de veure l’estat físic i de joc de tots els jugadors, el Vilafranca ha aprofitat aquesta situació per realitzar el 0-2 obra de Ferran Rosa, a continuació els locals han anat de menys a més i cada vegada creant més perill mitjançant algun xut desviat del Oscar Martinez o alguna internada de Pablo Aguaron, aquest constant perill ha produït els seus fruits a falta de cinc minuts per el descans quan Marco Aguaron ha aprofitat una jugada embolicada a l’àrea vilafranquina per retallar diferencies, unes diferencies que s’han vist eixamplades de cop poca estona desprès del gol sitgetà quan el Sitges ha arribat a les 10 faltes personals i per tant s’ha dictaminat falta directa a favor dels visitants que Marçal Montserrat ha executat col·locant el 1-3 i amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.
La segona meitat ha començat amb un canvi a la porteria ha entrat Luis Aceituno, el partit ha seguit amb la mateixa tònica de la primera, jugades de porteria a porteria constantment i de mica en mica els jugadors ja s’han trobat més còmodes amb el nou reglament, el joc s’ha animat quan a la meitat del segon temps el Pati Vilafranca ha complert el primer cicle de faltes personals i els CP Sitges ha disposat d’una falta directa que el Marc Muntané ha transformat en el 2-3, un resultat que s’ha vist alterat definitivament a les acaballes del partit quan Sergio Miras ha establert el definitiu 2-4 amb un xut frontal.
En línies generals una derrota que dintre de les circumstancies d’aquestes altures de la pretemporada es pot comprendre i en que hi han coses a millorar però que també serveix per captar que aquest equip promet i que amb treball i esforç es poden assolir els diferents objectius.
Un CP Sitges que aquest dimecres torna a la dinàmica dels entrenaments per preparar l’enfrontament que els sitgetans disputaran a Vilanova aquest proper dissabte.

CP SITGES: Àlex Ribó(P),Luis Aceituno(P), Marc Baldrís, Marc Muntané, Marco Aguaron, Pablo Aguaron, Oriol Borrás, Brandon Carrara, Pau Quintana i Oscar Martinez. Entrenador: Xavi Navarrete.

PATI VILAFRANCA: Adrià Aceituno(P), Sebas Moreno, Marçal Montserrat, Sergio Miras, Roger Boira, Ferran Rosa, Roger Riba i Javi Sama.
Entrenador: Ricard Muñoz.

Incidències: Un pavelló de Pins Vens amb una assistència acceptable i en que el públic ha estat força atent a la primera jornada de partit en que han pogut anant prenent nota del que serà el hoquei patins a partir d’ara, cap targeta blava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada