diumenge, 22 de febrer del 2009

UN EFICAÇ SITGES ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA A BLANES

Un bon regal de Carnaval va donar el CP Sitges a tota l’afició sitgetana amb la primera victòria a l’OK Lliga, els homes de Xavi Navarrete van vèncer per un ajustat 1-2 a la pista del Viva Habitat Blanes.
El partit va ser un tu a tu entre dos conjunts amb diferents objectius, els locals en ment les posicions de play-off i els visitants buscant la tant desitjada primera victòria, però com es va demostrar en la pista no hi ha diferencies sempre cinc contra cinc i el resultat es el que marca la diferencia. Un “ matx” que pels visitants no començava de la millor manera quan els blanencs mitjançant David Plaza inauguraven el marcador al min 14, semblava que els locals donaven un pas endavant i borraven del partit als sitgetans, però no era així ja que cinc minuts més tard Oriol Pena empatava el partit i donava emoció al “ matx”, fins al final de la primera part tots dos equips van tenir certes ocasions per canviar la situació.
La segona part va ser un reflex del partit d’anada que es va disputar a Sitges, un Blanes fort en defensa i amb la llei del mínim esforç davant d’un conjunt visitant que de mica en mica anava de menys a més i que per primera vegada en molt de temps es veia amb la sensació d’estar realitzant un joc superior, aquesta bona dinàmica arribava el premi en forma de gol i es que a falta de sis minuts per la conclusió del partit David Renom rematava una bona jugada col·lectiva i feia justícia als mèrits que el Sitges havia anat realitzant durant tota la temporada, els locals dirigits per Francesc Sucarrats van intentar fins al final evitar ser el primer derrotat pel Sitges però no va poder ser gracies en part a una bona defensa sitgetana i a un gran Jordi Domènech que va estar com sempre impressionant.

VIVA HABITAT BLANES: Ernest Freixes(P),David Plaza(1), Xavi Armengol, Ramon Benito i Kimi Ridaura(inicial) Alfons Serrano(P), Miquel Àngel Sánchez, Alex Ridaura i Dani Rodriguez. Entrenador: Francesc Sucarrats

CP SITGES ARIAN: Jordi Domènech(P), Sergio Miras, Sebas Moreno, Albert Riba i Marçal Montserrat(inicial) Alex Ribó(P), Oriol Pena(1), David Renom(1), Albert Soteras i Albert Martí. Entrenador: Xavi Navarrete

Gols: Min 14- David Plaza 1-0/ Min 19- Oriol Pena 1-1/ Min 43 David Renom
1-2.

Àrbitres: Garrote i Rodriguez, correctes, van mostrar targeta blava acumulativa a Ramon Benito, Dani Rodriguez i Alex Ridaura, aquest últim vermella acumulativa, per part del Blanes i per part del Sitges targeta blava acumulativa a Sergio Miras i Oriol Pena.

El Sitges que amb aquesta victòria agafa moral per encarar aquesta darrera fase de la temporada i que el dilluns començarà a preparar el partit contra el Grup Castillo Lleida que es disputarà el proper dissabte a les 18:30 a Pins Vens i que serà dirigit pels srs Vidal i Garmendia.