diumenge, 16 de maig del 2010

Gran partit del Sitges que sols es veu premiat amb l'empat

El CP Sitges va treure un empat de la difícil pista del Gráficas Ona San Antonio, un resultat de 3-3 que no reflecteix els mèrits de tots dos equips. Els homes de Xavi Navarrete van ser els clars dominadors del partit, el ritme intents durant tot el partit, la forta defensa i l’actuació d’Àlex Ribó, van permetre als sitgetans arribar al tram final del partit amb opcions d’emportar-se els tres punts. Una penal inexistent per una suposada empenta d’un jugador local a l’àrea sitgetana, va desencadenar les protestes dels sitgetans i el col·legiat, el sr Dapena, va fer la seva feina i va ensenyar dues targetes blaves per aquestes protestes. Ribó va aturar la pena màxima i inclòs amb dos jugadors el Sitges va aconseguir forçar cicle de faltes, malgrat això la falta no es va materialitzar i a partir d’aquest moment el fet de tenir que aguantar amb dos jugadors a pista fins al final era massa. Iñaki Arroyo a 24 segons del final trencava les il·lusions del Sitges per treure una important victòria de cara a la salvació. Anteriorment el Sitges es va avançar en els primers cinc minuts de joc amb un gol d’Oscar Martínez, Alberto Garcia empatava, un avantatge que Oriol Borràs tornava a imposar poc abans del descans, Burrito Andrade als 15 segons de la segona part tornava a empatar, Marco Aguarón feia 2-3 i en el darrer instant el ja citat gol de Arroyo que tancava el resultat.

Gráficas Ona San Antonio: Nelson Alves(P), Gonzalo Andrade(1), Michel Dantas, Jordi Jurado i Alberto Garcia(1)(inicial) Luis Soldevilla, Iñaki Arroyo(1), Jofre Millet i Orhi Labiano. Entrenador: Alberto Urdániz

Club Patí Sitges: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs(1), Oscar Martínez(1), Marco Aguarón(1) i Marc Ortells(inicial) Luis Aceituno(P), Marc Baldrís, Marc Muntané, Brandon Carrara i Pablo Aguarón. Entrenador: Xavi Navarrete

Àrbitres: Rodríguez i Dapena, de la catalana i basca respectivament, molt malament, la seva actuació no va ser equitativa perquè respecte el tema de les protestes el col·legiat Dapena va repartir sols targetes a jugadors del CP Sitges, quan més d’un jugador local hauria d’haver rebut. Rebien targeta blava, Marc Ortells, Oscar Martínez i Xavi Navarrete per protestar.