dimecres, 1 d’abril del 2009

DERROTA QUE NO TREU UNA GRAN EXHIBICIÓ DE HOQUEI

El CP Sitges Arian va tancar la temporada com a visitant amb un ajustadíssim resultat de 3-2 a Maçanet de la Selva, una derrota però que no amaga el gran espectacle que tots dos equips van donar, un autèntic partit d’hoquei patins que es el que molts aficionats sempre busquen i mai ho troben. Un “ matx” en que tots dos equips volien oferir una gran imatge, encara que el Maçanet s’hi jugues més el Sitges, l’entrenador visitant, Xavi Navarrete volia que el seu equip continues oferint la bona imatge que darrerament estava duent a terme davant d’un Maçanet que jugava el partit més important de la temporada, el de caixa o faixa, ja que una victòria o una derrota podria tenir conseqüències de diferent grau.
De un primer moment ja es va poder observar la línia de joc que volien implantar els locals, una constant pressió sobre l’àrea sitgetana i no deixar pensar als visitants, un joc purament ofensiu i comprensible per el que s’hi jugava el conjunt de Marc Siscart, per la seva banda el Sitges es va dedicar a controlar l’atac local, en bona part per la bona defensa i actuació de Jordi Domènech, però amb tota això no va haver-hi prou perquè al min 13 Manel Garcia culminava una gran jugada col·lectiva local per fer el 1-0, semblava que el gol facilitaria les coses al Maçanet però el Sitges va continuar amb la mateixa dinàmica deixant al contrari que portes el ritme del “ matx”, fins a la mitja part el marcador del pavelló maçanatenc no es va moure, encara que els locals van disposar d’ocasions per augmentar la diferencia.
La segona part donava símptomes de que es repetiria la mateixa historia, un Maçanet controlant el partit i un Sitges esperant a la contra, aquesta va ser la tònica que va seguir el partit, ben aviat al min 26 la parella arbitral va senyalar penal a l’àrea visitant i que el Jordi Domènech, com quasi sempre, va aturar.
A partir d’aquest fet el Sitges es va anar creixent i de mica en mica assolint un cert protagonisme en el joc del partit i posant en perill la porteria local defensada per en David Calonge. S’entraven en els darrers 15 minuts i tots dos conjunts van posar la directa per aconseguir els seus objectiu, quan semblava que el Sitges retallaria distancies el mateix autor del 1-0, Manel Garcia, aplanava el camí del Maçanet cap a la permanència fent el 2-0, quedaven 10 minuts i la cosa semblava que s’acabés aquí, dic semblava perquè un minut més tard va aparèixer Oriol Pena que amb una forta diana desde la frontal de l’àrea local reduïa distancies marcant el 2-1 i sense temps perquè els locals els hi entres la por, el mateix Oriol Pena a la jugada posterior al 2-1 també d’un fort xut des de la mateixa posició que el primer gol empatava el “ matx”, conclusió que amb un minut el Sitges li va donar la volta a la truita a la cosa, cinc minuts finals d’autèntica bogeria en que cap dels dos equips va jugar amb el cap sinó amb el cor, qualsevol de tots dos per ocasions hauria pogut emportar-se els 3 punts però un partit com aquest tan intens no podia acabar amb empat i així que una jugada de “ murri” i a la desesperada dels locals, el capità del conjunt de la Selva, Albert Soler, marcava el definitiu 3-2 a falta de un minut per la conclusió del partit, el Sitges no va tenir gaire temps per reaccionar i el marcador ja no es va moure.

En definitiva un “ matx” d’aquells per guardar a la filmoteca i a l’altura d’una lliga com es la Divisió d’Honor, el proper i últim partit de la temporada a casa el dissabte contra el Grup Clima Mataró a les 20:00, ja que al ser la ultima jornada de la competició la Federació Espanyola de Patinatge imposa horaris unificats a totes les pistes.

SHUM MAÇANET: David Calonge(P), Albert Soler(1), Xavi Gonzalez, Ferran Maqueda i Joan Castañe(inicial) Arnau Blázquez(P), Manel Garcia(2) i Johnny Duran.Entrenador: Marc Siscart

CP SITGES ARIAN
: Jordi Domènech, Albert Riba, Marçal Montserrat, David Renom i Albert Soteras(inicial) Àlex Ribó(P), Oriol Pena(2) i Magí Mestre.
Entrenador: Xavi Navarrete

Àrbitres:
Rodriguez i Bifet, correctes, no van tenir cap mena de dificultat alhora de controlar el partit, van mostrar targeta blava acumulativa a Joan Castañe.

Gols: Min 13 Manel Garcia 1-0/ Min 41 Manel Garcia 2-0/ Min 42 Oriol Pena 2-1/ Min 43 Oriol Pena 2-2/ Min 49 Albert Soler 3-2.

Incidències: Un pavelló Municipal de Maçanet de la Selva, ple fins a la bandera, ja que el conjunt local va fer jornada de portes ofertes, per part sitgetana aproximadament unes 30 persones es van apropar cap a la comarca de la Selva per animar al conjunt sitgetà.