divendres, 26 de juliol del 2013

El Club Patí Sitges ja comença a treballar

Tot i que manquen quasi dos mesos per començar la competició oficial, el Club Patí Sitges ja esta definint les línies mestres del que serà la temporada 2013-2014, on de nou, l’equip jugarà a 2ona Catalana. La principal novetat d’enguany és el canvi a les banquetes, Josep Fuster, entrenador provinent del Club Patí Vilafranca, substitueix Bruno Fañanas, que per motius laborals marxa a entrenar a França. Rubén Garcia, fins l’any passat segon entrenador, seguirà exercint les mateixes funcions.

En una reunió celebrada la tarda de dijous a les instal·lacions del Municipal de Pins Bens, la direcció esportiva, encapçalada pel propi Fuster i Magí Mestre,  va comunicar als jugadors, el calendari de la pretemporada i altres informacions relatives a l’organització de l’equip.

Respecte l’objectiu d'aquesta temporada, el nou entrenador va ser clar i directe afirmant que “s’ha de pujar a 1era Catalana i que per fer-ho, ens ho hem de creure”.  El Sitges encara no sap del cert si la Federació Catalana l’enviarà al grup de Tarragona-Lleida o el de Barcelona. Un aspecte, que segons el preparador de Vilanova i la Geltrú,  no és primordial, perquè la 2ona Catalana “sigui el grup que sigui, no et deixa molt marge d’error”.  L’equip sitgetà seguirà jugant els partits com a local, els dissabtes a les 18:30h.

Tot i que no es produeix cap baixa en la plantilla, se sap que el club treballa en la incorporació d’un experimentat porter que competeixi per la titularitat amb Alex León i que a la vegada serveixi de suport per joves talents com Carles Fillat, porter de l’equip juvenil. Segons Josep Fuster, “els nois de la pedrera poden ajudar a augmentar l’exigència dels entrenaments i la competència dins la plantilla”. Fuster, abans de dirigir equips sèniors com el 2ona Catalana del Club Patí Vilafranca, també ha dirigit equips de la base del Club Patí Vilanova.

Precisament Alex León ha estat protagonista de l’actualitat del món de l’hoquei, ja que el porter colombià estava en converses amb la federació del seu país per participar al Mundial d’Angola del proper mes de setembre. Qüestions laborals han impossibilitat la seva participació a la cita africana.

El CP Sitges de Josep Fuster engegarà màquines el 19 d’agost, amb una sessió diària d’entrenaments fins el dia 31 d’aquest mateix mes. Unes sessions en pista, que es veuran complementades els dies 6, 7 i 8 de setembre amb una estada als Pirineus. El cos tècnic treballa per tancar la disputa d’un parell d’amistosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada