diumenge, 6 de juny del 2010

El Sitges consuma el descens a Nacional Catalana

Un solitari gol de Jaume Altarriba aprofitant un rebot a l’àrea sitgetana, donava els tres punts al Calafell, i per conseqüència el descens matemàtic del CP Sitges a 1era Nacional Catalana. Els sitgetans tenien infinitat d’ocasions sense premi i per tant el somni de la salvació s’acabava esvaint.
Un partit que deixant a part el gol, s’hagués pogut decidir a pilota parada. El Calafell, amb tots els deures fets, plantejava un joc molt especulatiu, deixant la iniciativa al Sitges, que era qui s’ho jugava tot. Poc a poc el ritme del “ matx” ha afluixava, cosa que no significava que els porters, Dalmau i Ribó, no tinguessin feina en aturar les nombroses ocasions de perill. Una protesta de Romeu i una posterior falta d’Ortells, provocava que ambdós equips juguessin en inferioritat. El 0-1 d’Altarriba al min 13, era un gerro d’aigua freda pels sitgetans, que malgrat tot no deixaven de pressionar l’àrea visitant, amb aquesta dinàmica el partit arribava a la mitja part.
Al Sitges no li quedava més remei, que buscar la porteria de Dalmau i així va ser durant tota la segona part el perill va ser constant. Els homes de Xavi Navarrete, a mesura que passaven els minuts jugaven més amb el cor per intentar capgirar el marcador. Aquest podria haver variat, ja que Sitges i Calafell van arribar a la desena falta i a més els locals disposaven d’un penal, cap d’aquestes ocasions es va materialitzar i el marcador malauradament pels interessos del Sitges no variava i el descens de categoria, es va acabar certificant.
Tristesa, entre uns jugadors que fins al darrer instant no van deixar de lluitar, fet que va ser recompensat per una gran ovació de tot els presents al pavelló. Al disputar-se el darrer partit a Pins Bens, l’afició acomiadava els jugadors amb una forta ovació. Era l’hora de dir adéu a molts, en especial al porter, Àlex Ribó, que deixarà de defensar la porteria del Sitges.Més de cinc temporades a la disciplina del club, en que a part de les qualitats tècniques, hem pogut gaudir de la seva qualitat com a persona. Amb ell se’n va l’últim membre que quedava al club, d’aquell equip que va jugar a l’OK Lliga. Li desitjem tota la sort del món en aquesta nova aventura.
Malgrat encaixar aquest cop dur, al Sitges li queda una visita de tràmit, a la pista del Roller Oviedo, el proper dissabte a les 20:00h. Els jugadors buscaran la victòria per tal de tancar la temporada de la millor manera possible.

CP Sitges: Àlex Ribó(P), Oriol Borràs, Marc Muntané, Marco Aguarón i Marc Ortells(inicial) Luis Aceituno(P) Brandon Carrara, Oscar Martínez, Pablo Aguarón i Marc Baldrís. Entrenador: Xavi Navarrete

CP Calafell: Albert Dalmau(P), Sergi Romeu, Jaume Altarriba(1), Jordi Expósito i Dani López(inicial) Xavi Andreu(P), Marc Vergés, Sergi Ferré, Ferran Ortoll i Jordi Raventós. Entrenador: Salva Rubio

Gols: Min 13 Jaume Altarriba 0-1

Àrbitres: Moreno i Rovira, imprecisos, en el còmput general correctes, però alguna imprecisió en la coordinació va causar algun problema. Ensenyaven targeta blava a Sergi Romeu per part del Calafell i a Marc Ortells pel Sitges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada