diumenge, 23 de maig del 2010

Sitges 6-4 Vigo Stick: La lluita continua

Els tres punts, si o si, s’havien de quedar a Pins Vens, i així va ser. El CP Sitges va derrotar el cuer de la categoria, el Vigo Stick per 6-4 i segueix en la lluita per la permanència. Un objectiu que a falta de tres jornades, es troba a 6 punts, el Roller Oviedo es qui marca la posició que suposa esta fora de perill.
Conscients que aquest cop l’equip s’hi jugava el ser a la categoria, els jugadors anaven a per totes des d’un primer moment, davant d’un Vigo que malgrat presentar-se sols amb quatre jugadors de pista va oferir tota mena de resistència.
El Sitges disposava al min 9 d’una pena màxima per inaugurar el marcador, les coses començaven a posar-se favorables pels locals quan Oscar Martínez feia el 1-0. Sense temps per assimilar el primer, Ortells segons més tard marcava el segon de la tarda. El resultat estava sent positiu encara que els visitants no deixaven de crear perill a la porteria de Ribó. Fruit d’aquesta insistència, a quatre minuts del descans, Angel Alonso retallava distancies amb el 2-1.
La segona part donava el seu tret de sortida tal com havia acabat, amb gol. Pablo Aguarón als 30 segons, sorprenia la defensa visitant fent el 3-1. Els homes de Xavi Navarrete ,amb aquest avantatge creaven perill però sense un cert control, cosa que permetia que el Vigo mitjançant el contraatac es mantingues dins del partit. Andre Gomes al min 28 tornava a retallar la diferència. El partit s’estava convertint en un anar i venir sense parar, Marc Muntané feia el 4-2 quan el Vigo s’estava creixent. El Sitges cometia la desena personal, falta que Ribó aturava sense complicacions. Alonso novament al min 39 anotava el 4-3, un nerviosisme efímer ja que segons més tard, Borràs feia el 5-3. El partit anava arribant a la seva recta final, això si el Vigo no tirava la tovallola i Angel Alonso completava un hat-trick amb el 5-4, al min 21. Oscar Martínez al darrer minut del partit sentenciava el “ matx” amb el 6-4 definitiu.
Un Sitges que necessitar sumar de tres en tres per poder sortir de les posicions de descens, haurà de superar la setmana que ve, la primera de les tres finals que els hi queden als sitgetans. Serà un derbi intercomarcal, a la pista del CE Vendrell dels ex-jugadors del Sitges, Oriol Pena i Oscar Ruiz, el partit començarà dissabte 29 de maig a les 19:45.

CP Sitges: Àlex Ribó(P), Marc Baldrís, Oriol Borràs, Marc Muntané(1) i Marco Aguarón(inicial) Luis Aceituno(P), Brandon Carrara, Oscar Martínez(1), Pablo Aguarón(1) i Marc Ortells(1). Entrenador: Xavi Navarrete

Vigo Stick: Anton Viladrich(P), Miguel Soares, Miguel de Castro, Angel Alonso(3) i Andre Gomes(1)(inicial) (P) Àlex Oya
Entrenador: Enrique Urdiales

Gols: Min 13 Oscar Martínez 1-0/ Min 14 Marc Ortells 2-0/ Min 21 Angel Alonso 2-1/ Min 26 Pablo Aguarón 3-1/ Min 28 Andre Gomes 3-2/ Min 34 Marc Muntané 4-2/ Min 39 Angel Alonso 4-3/ Min 40 Oriol Borràs 5-3/ Min 46 Angel Alonso 5-4/ Min 48 Oscar Martínez 6-4.

Àrbitres: Castellnou i Cornudella, correctes, en cap moment han intervingut en el joc amb les seves decisions. Han ensenyat targeta blava al visitant Angel Alonso.