diumenge, 2 de maig del 2010

El Sitges deixa escapar tres punts vitals

Gran oportunitat de esgarrapar tres punts, la que va perdre el CP Sitges enfront el Patin Alcobendas. Els sitgetans van caure derrotats per 1-3 davant un Alcobendas que va saber aprofitar molt bé, la imprecisió en el joc dels locals.
S’avançava el Sitges, mitjançant un xut lateral de Marc Ortells al min 9. Els locals estaven dominant i creant perill a la porteria visitant però un temps mort demanat pel tècnic visitant, Sergio Layunta, canviava el rumb del “ matx”. Cortijo rematant una assistència de Victor Jiménez al min 15 i Escudero d’un fort xut des de la frontal un minut més tard, feia capgirar el marcador. En un tres i no res, els visitants es posaven per davant i a la vegada creaven ansietat als sitgetans, Xavi Navarrete imitava al seu col·lega madrileny i demanava temps mort per reorganitzar els seus homes. L’equip no va saber mantenir la calma, i l’actuació de Ribó aturava clares ocasions de l’Alcobendas, no obstant novament els madrilenys aprofitaven l’ansietat local per empatar, per eixamplar la diferencia amb el 1-3, obra d’Álvaro Martínez. S’arribava al descans amb aquesta situació incerta de cara a la segona part.
El Sitges tenia clar que tenia que mantindre el cap fred si volia capgirar el marcador, per la seva part els visitants especulaven clarament, traslladant tota la pressió als locals. A mesura que el cronòmetre corria, el joc s’anava adormint. Malgrat tot el Sitges disposava d’oportunitats clares, com tres situacions de superioritat numèrica i la desena falta personal dels visitants. La voluntat que en tot moment va ficar el Sitges, no va servir perquè els tres punts es quedessin a Pins Bens. Un Sitges que encara que es compliqui la permanència, manté las opcions per aconseguir l’objectiu. La propera setmana l’equip descansa i el 8 de maig es desplaça a Pamplona, a la pista del San Antonio.

CP SITGES: Àlex Ribó(P), Marc Baldrís, Oriol Borràs, Marc Ortells(1) i Marc Muntané(inicial) Jaume-Arnau Marqués(P), Brandon Carrara, Oscar Martínez, Pablo Aguarón i Marco Aguarón. Entrenador: Xavi Navarrete

CP ALCOBENDAS: Carlos Rodríguez(P), Victor Jiménez, Moisès Escudero(1), Carlos Cortijo(1) i Álvaro Martínez(1)(inicial)Marcos Pérez(P), Manolo Sánchez, Isaac González, Mario Martínez i Edu Sanz. Entrenador: Sergio Layunta

Gols: Min 9 Marc Ortells 0-1/ Min 15 Carlos Cortijo 1-1/ Min 17 Moisés Escudero 1-2/ Min 22 Álvaro Martínez 1-3.

Àrbitres: Rovira i Moreno, correctes, van saber gestionar correctament el ritme del partit, la seva actuació no va influir en el resultat final, van ensenyar targeta blava a Cortijo(2) i a Isaac González, per part del Sitges cap targeta.

Incidències: Un pavelló de Pins Bens, amb una entrada acceptable i que va tenir la presencia d’una penya visitant, que junt amb l’afició local en tot moment van estar animant als seus equips i creant així un agradable ambient.